Sony Ericsson lansează telefonul cu cameră T630 - Mobil - 2019

Anonim

Punând capăt telefoanelor cu fața și spatele, T630 are două laturi. Unul pentru aparatul de fotografiat cu o oglindă pentru autoportret, celălalt pentru telefonie, cu acces ușor la comunicații, imagini și jocuri. Camera sa încorporată, ecranul color TFT de 65 K, caracteristicile distractive și designul elegant sunt create pentru a face T630 un bestseller.

Sistemul GSM / GPRS T630 cu trei benzi are caracteristica QuickShare ™, ceea ce reprezintă ușurința în utilizare și va fi principiul principal din spatele tuturor telefoanelor noi de la Sony Ericsson. Intai introdus in modelul T610, QuickShare a castigat lauda pentru consumatori ca fiind cel mai inteligent mod de a oferi imaginilor mobile pe piata. Nu numai că poate fi făcută o fotografie cu doar două clicuri, este ușor și intuitiv să partajați imagini între telefon, un PC și alte dispozitive de consum - fie prin Bluetooth, prin infraroșu sau prin cablu, fie prin rețelele de telefonie mobilă cu MMS sau e-mail.
Ecranul TFT luminos de 65 K oferă contrasturi de culoare ridicate, oferind un vizor receptiv pentru cameră, o vizionare plăcută a imaginilor și o experiență excelentă de joc.

Jocul popular de curse, V-Rally2, vine pre-încărcat în modelul T630, oferind o experiență excelentă de joc prin grafica excelentă, sunet polifonic de 32 de tone, feedback de forță și control joystick. Modelul T630 suportă atât platformele Java, cât și platformele Mophun, care oferă acces la peste 100 de jocuri disponibile pentru descărcare de pe secțiunea Fun & Downloads din site-ul Web Sony Ericsson, precum și din portalurile operatorilor.

Producatorii de inregistrari, dar si pariorii obisnuiti, isi pot exprima originalitatea cu functia muzicala inovatoare DJ din T630. Este un sequencer cu 4 piste, cu care liniile de bas, drumbeats și corzile pot fi amestecate în doar câteva secunde în semnalele originale ale inelului.

O nouă aplicație Sony Ericsson numită Prietenii mei este premiată în T630 pe baza unei implementări de mesagerie instantă Wireless Village. Este o facilitate de mesagerie îmbunătățită, care permite utilizatorilor să acceseze rapid o listă de contacte și să aleagă cu ușurință modul de comunicare, cum ar fi SMS, MMS, e-mail sau chat. Wireless Village este standardul industrial pentru mesageria instantanee mobilă.

T630 vine într-o schemă de culori atractivă "Frosty Silver", care combină transparența mată cu o senzație metalică. Pentru piața chineză, T628 va fi lansat în Q4, pentru America și EMEA, T630 va fi disponibil în T1 2004.

Greutate : 92, 5 grame

Timp de așteptare : până la 13 zile (315 ore)

Dimensiune : 102 x 43 x 17 mm

Timp de vorbire : Până la 14 ore