Sprint anunță Samsung SPH-i500 - Mobil - 2019

Anonim

Sprint și Samsung, cel de-al treilea producător mondial de telefoane mobile, au anunțat că cel mai nou telefon PCS Vision cu funcționalitate PDA este acum disponibil la nivel național în Sprint Stores, online at //www.sprintpcs.com/ și în canalele de afaceri Sprint pentru un preț recomandat de vânzare cu amănuntul de 599, 99 dolari.

"Prin combinarea puterii și lățimii rețelei Sprint Nationwide PCS îmbunătățite cu cele mai avansate dispozitive inteligente și aplicații relevante, Sprint ajută companiile și persoanele fizice să rămână conectate și productive", a declarat Phil Bowman, vicepreședinte marketing marketing pentru PCS Divizia Sprint. "i500 este ideală pentru oricine dorește un telefon fără fir mobil, ușor de luat în seamă, dar îi place să aibă acces la e-mail, calendar și contacte, să navigheze pe Web și să efectueze apeluri telefonice în mai multe locuri decât cu orice alt operator de transport un plan PCS Free & Clear America. "

Samsung SPH-i500 are cel mai rapid procesor de până acum (66MHz) printre dispozitivele inteligente oferite în cadrul PCS Clear Wireless Workplace, 16MB de memorie și un factor de formă elegant și fără precedent pentru un dispozitiv convergent. Dacă utilizatorii utilizează i500 pentru a accesa Internetul, pentru a trimite mesaje, pentru a juca jocuri sau pentru aplicații de productivitate, browserul color Blazer compatibil HTML permite utilizatorilor să profite de vitezele PCS Vision SM pentru a rămâne în contact mai rapid, mai ușor și cu mai multă flexibilitate.

"Vrem să vedem o creștere accentuată a cererii de dispozitive mobile raționalizate, care combină capacitatea de a face apeluri clare cu puterea de calcul a unui PDA", a declarat Peter Skarzynski, vicepresedinte senior al terminalelor wireless Samsung. "Combinând puterea de procesare a i500, viteza PCS Vision și familiaritatea și confortul unui factor de formă clapetă, i500 nu numai că satisface această cerință, ci ajută profesioniștii ocupați să-și maximizeze timpul."

Samsung i500 este mai mic de patru centimetri înălțime, cu grosimea de un centimetru și cântărește mai puțin de cinci uncii, deci este suficient de mic pentru a se potrivi cu ușurință într-un buzunar sau în geantă. În ciuda designului compact, i500 dispune de spațiu suficient pentru vizualizarea aplicațiilor pe ecranul tactil de 162 x 176 pixeli TFT, care suportă 65 000 de culori. De asemenea, se maximizează cantitatea de spațiu de ecran utilizabil prin plasarea lui Graffiti? scriind zona de pe clapa inferioară a designului clapetei chiar deasupra tastaturii de apelare.

Samsung i500 este echipat cu mai multe funcții de economisire a timpului, inclusiv apelarea cu o singură mână și controlul vocii, ceea ce elimină utilizarea unui stylus. În plus, asignările personalizate ale butoanelor permit utilizarea a patru butoane desemnate diferite ca comenzi rapide pentru aplicațiile sau funcțiile alese.

Modelul SPH-i500 este ambalat atât cu o baterie subțire, cât și cu o baterie standard litiu-ion. Bateria subțire oferă până la 2, 8 ore de convorbire și 9 zile de așteptare digitală, iar bateria standard oferă 4, 2 ore de convorbire și 15 zile de așteptare digitală. De asemenea, acesta este dotat cu un suport pentru desktop / suport pentru sincronizare, încărcător de călătorie, mânecă de mână, carcasă din piele, stylus suplimentar și card graffiti. De asemenea, include un CD-ROM cu Palm OS 4.1 Desktop Software, PocketMirror® Standard de la Chapura® pentru sincronizarea cu Microsoft Outlook, Weblink cu PCS Business ConnectionSM pentru e-mail wireless în timp real, aplicații Palm OS oferite de Handango, un Palm Game Pack și un ghid al utilizatorului. Aplicațiile suplimentare și titlurile software pentru telefoanele Palm Powered PCS de la Sprint sunt disponibile pe PCS Software Store la //sprint.handango.com/. Alte accesorii disponibile includ o cameră atașabilă, tastatură flexibilă atașabilă și adaptor de alimentare al vehiculului.

Adăugat Bowman: "Dimensiunea și substanța Samsung i500 vor atrage utilizatorii Palm existenți care doresc să-și echilibreze viața personală și profesională și să fie mai productivi, precum și clienții care doresc în principal să folosească telefoanele pentru divertisment, jocuri și informații, dar nu a considerat niciodată un convertor PDA wireless înainte

"Combinând liderul mondial al Samsung pe piața telefoanelor mobile cu puterea și flexibilitatea Palm OS permite smartphone-uri de ultimă generație și ușor de utilizat, cum ar fi Samsung i500, " a declarat David Nagel, președinte și director executiv al PalmSource. "Cu mii de aplicații disponibile pentru platforma Palm OS, utilizatorii își pot personaliza dispozitivul pentru a-și satisface nevoile specifice."

PCS Vision oferă servicii wireless avansate care mențin clienții conectați la lumea online oriunde lucrează, învață, joacă și comunică. Serviciile de generație următoare oferă viteze sporite de date și aplicații îmbunătățite, datorită puterii rețelei sporite Sprint Nationwide PCS, construită de la bază cu tehnologia de ultimă generație în minte.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=dbb3523adb9d3ada7b2960879f34f605&threadid=2694