Sprint lansează telefoanele Sanyo PCS Ready Link - Mobil - 2019

Anonim

Telefoanele pot fi folosite cu ușurință ca o walkie-talkie pentru a comunica la nivel național cu alți clienți PCS Ready Link sau pentru a efectua apeluri clare "standard", în plus față de serviciile PCS Vision. Ambele telefoane au un difuzor încorporat pentru convorbiri convenabile, fără mâini. Telefoanele PCS de la Sanyo RL2000 și RL2500 sunt disponibile la nivel național în Sprint Stores, online la www.sprintpcs.com și prin canalele de afaceri Sprint pentru un preț recomandat de vânzare de 299, 99 $ cu oferte speciale de rabat în funcție de contractul de service.

Noul serviciu de stil walkie-talkie la nivel național numit PCS Ready Link oferă clienților o modalitate rapidă și convenabilă de a comunica unul pe unul sau grupuri de până la cinci prin simpla apăsare a unui buton. Ideal pentru conversațiile scurte de tip "get in, get out", PCS Ready Link este o modalitate eficientă și eficientă de a accesa rapid colegii, clienții, furnizorii, familia și prietenii de pe rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS. Noul serviciu își face debutul pe cele două noi telefoane PCS Vision Ready Link de către Sanyo, inclusiv modele robuste și clapetă, care completează o suită completă de produse de voce și date wireless Sprint pentru a ajuta la creșterea productivității muncitorilor și persoanelor fizice.

"Sprint este istoric un lider în domeniul dispozitivelor wireless și al integrării serviciilor. Lansarea modelelor Sanyo RL2000 și RL2500 continuă această tradiție, oferind telefoane avansate, dar elegante, care sunt strâns legate de un serviciu cheie la nivel național, PCS Ready Link ", a declarat Len Lauer, președinte și director executiv al Sprint Corp." experiența clientului PCS Ready Link va fi de neegalat, deoarece numai Sprint poate oferi pachetul complet al unui serviciu push-to-talk la nivel național pe telefoane elegante, cu o viață extraordinară a bateriei, care fac și apeluri clare și se deplasează când este necesar, suportă servicii PCS Vision suplimentare, și să permită clienților să păstreze cu ușurință liste separate de telefonie personală și de companie ".

"Sanyo RL2000 și RL2500 oferă o tehnologie superbă" push and talk "și o gamă completă de funcții în plus, inclusiv un difuzor excelent, ecrane LCD color și funcționalitate convenabilă a robotului telefonic", a declarat Atsushi Kodera, vicepreședinte și director general al Compania de comunicații fără fir a diviziei Sanyo Fisher. "Aceste telefoane sunt concepute special pentru a fi utilizate cu noul serviciu național PCS Ready Link al Sprint și cu serviciile de date PCS Vision. Ambele sunt telefoane bogate în caracteristici care sunt distractive pentru a fi utilizate acasă, la serviciu sau pe drum. "

Modelul RL2000 are o acoperire robustă, albastră și neagră sportivă, și un design ușor de prindere, în stil bar, ideal pentru utilizare în timpul deplasării. În plus, oferă:

 • Un buton PCS Ready Link, operabil cu degetul mare, pe partea laterală a telefonului pentru a vorbi imediat cu membrii familiei, cu prietenii sau cu colegii de la coastă până la coastă.
 • Un difuzor de înaltă calitate, încorporat, pentru a vă bucura de apelurile hands-free și pentru a vă permite prietenilor să se alăture conversației.
 • Ecran LCD STN de 1, 7 inch și 4, 096 de culori, care prezintă meniul principal, caracteristicile și modurile telefonului și oferă o experiență interesantă de vizionare de înaltă calitate cu site-uri web compatibile cu PCS Vision, jocuri descărcate cu Java și economizoare de ecran.
 • Robot telefonic încorporat care permite utilizatorului să afișeze apelurile sau să răspundă oricând în timp ce apelantul părăsește un mesaj.
 • Timp de vorbire digital de până la 4, 5 ore cu bateria litiu-ion standard inclusă. Timpul de așteptare digital este de până la 5, 8 zile.
 • RL2000 măsoară 5, 06 "H x 2, 18" W x 1, 10 "D. Greutatea este de 5, 3 uncii.

RL2500 este primul telefon cu design de tip clapetă, pe care Sanyo la introdus în Statele Unite pentru a include un difuzor încorporat. În plus, oferă:

 • Un buton PCS Ready Link, montat lateral, cu clichet.
 • Două afișaje LCD TFT de 656, 536 de culori, inclusiv un ecran principal de 2, 1 inchi și sub-afișaj de 1 inch.
 • Funcționalitate încorporată a robotului telefonic.
 • Timp de vorbire digital de până la 3, 25 ore cu baterie litiu-ion standard inclusă. Timpul de așteptare digital este de până la 3, 75 zile.
 • RL2500 măsoară 3, 60 "H x 1, 85" W x 1, 04 "D. Greutatea este de 3, 71 uncii.

PCS Vision SM de la Sprint este opțional disponibil la utilizarea acestor telefoane. Serviciul permite clienților să navigheze pe Internet fără fir cu viteze comparabile cu conexiunea dial-up a unui computer de acasă; verificați e-mailurile personale și corporative; descărcați sonerii polifonice și jocuri pline de culoare, grafice bogate și economizoare de ecran; și să recepționați și să recepționați poze pe PCSPhones selectate de Vision.

Telefoanele PCS de către RL2000 și RL2500 suportă în mod specific următoarele aplicații PCS Vision:

Web - PCS Vision oferă o experiență Web îmbunătățită cu descărcări, pictograme și versiuni grafice color ale site-urilor populare de pe Internet.

Games - PCS Vision permite Sprint și partenerilor săi de dezvoltare să-și mute experiența jocului wireless de la jocurile bazate pe text la jocuri grafice bogate și colorate, pe telefoanele PCS bazate pe Vision, folosind platforma Java 2, Micro Edition (J2ME) .

Ringers - Sprint a fost primul care a oferit tonuri de apel polifonice, iar acum, cu ajutorul telefoanelor PCS de la Vision, Sprint, utilizatorii pot exprima chiar mai multa personalitate cu sute de sonerii unice care pot fi descarcate, inclusiv cele mai recente lansari muzicale, showtunes si efecte sonore care pot fi atribuite numere specifice în agenda telefonică.

PCS Business Connection SM - Rămâneți conectat la e-mail-ul personal sau al companiei cu acces la mai multe intrări. Aceasta include până la două cutii poștale bazate pe Internet, cum ar fi Yahoo! și Earthlink, precum și un cont corporat care utilizează Microsoft® Outlook® sau Lotus Notes® pentru acces rapid, în timp real la e-mail, calendar, directorul companiei, contactele personale și atașamentele