Sprint lansează PM-8920 1.3MP aparat de fotografiat telefon - Mobil - 2019

Anonim

Din comunicatul de presă:

Sprint astăzi anunță disponibilitatea primului telefon american de cameră cu un singur megapixel, îmbunătățind calitatea imaginilor mobile pentru cei care doresc să salveze și să imprime momentele de zi cu zi ale vieții. Telefonul Picture PM-8920 din seria Sprint PCS Vision (SM) combină serviciul Picture Mail (SM) ușor de utilizat cu imagini de înaltă rezoluție, oferind clienților posibilitatea de a-și lăsa aparatul foto acasă și de a utiliza un singur dispozitiv ușor solicită și împărtășește momente importante cu familia și prietenii. PM-8920 este fabricat de Audiovox și este disponibil în Sprint Stores la nivel național pentru suma de 149, 99 USD după rabaturi (SRP: 299, 99 dolari).

Sprint a fost primul care a livrat un telefon încorporat pe camera americană pe piața americană și a stimulat creșterea pe piața imaginilor wireless prin lansarea unui telefon cu cameră accesibilă, un serviciu ușor de utilizat și prețuri simple anul trecut. Din august 2002 până în martie 2004, mai mult de 100 de milioane de imagini și videoclipuri au fost distribuite în rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS Network.

"Sprint a înregistrat un succes extraordinar cu produsul Picture Mail și abilitatea clienților de a împărtăși momentele vieții fie prin telefon la telefon, fie prin telefon la calculator", a declarat John Garcia, vicepreședinte senior de vânzări și distribuție pentru Sprint. "PM-8920 are imagini wireless la nivelul următor, oferind imagini de înaltă calitate, ideale pentru imprimare, precum și pentru partajare."

"Telefoanele de cameră care oferă imagini de rezoluție mai înaltă pentru imprimare ar trebui să contribuie la adoptarea în continuare de către consumatori a serviciilor de mesagerie imagine", a declarat Linda Barrabee, analist wireless la The Yankee Group. "Ca trailblazeri în adoptarea de servicii avansate, cum ar fi mesageria multimedia, piața tineretului reprezintă unul dintre mai multe segmente importante de clienți care vor continua să conducă evoluția dispozitivelor și serviciilor pentru a oferi o calitate superioară."

PM-8920 oferă clienților Sprint PCS Vision abilitatea de a captura, trimite, primi și imprima imagini de înaltă rezoluție. Camera de 1.3 megapixeli (1280 x 960) încorporată are și un bliț încorporat, un autodeclanșator și o capacitate de zoom de până la 8x. În plus, PM-8920 este primul telefon al lui Sprint, care are un afișaj puternic atât pe ecranele interioare, cât și pe cele exterioare: ambele sunt LCD TFT de 260K.

"Audiovox și Sprint păstrează clienții pe marginea wireless a unui alt produs revolutionar", a declarat Philip Christopher, CEO și președinte al Audiovox Communications Corp. "De la telefoane compacte color la telefoane video și telefoane noi cu camera megapixel, reținând America mobilă conectată

 • Cameră încorporată cu megapixeli
 • Opțiunile personalizabile ale camerei și ale poștei poștale: Alegeți dintre patru opțiuni de sunet diferite ale declanșatorului sau înregistrați-vă propriile. Alegeți dintre cele 40 de cadre diferite, inclusiv teme de vacanță. Includeți un clip de voce de 10 secunde pentru orice poștă poștală.
 • Comutator macro: captați imagini cu detalii vii într-o gamă foarte apropiată.
 • Sprijină Sprint PCS Vision: Descărcați cele mai recente imagini, tonuri de apel, tonuri de muzică, jocuri și alte aplicații pentru a vă face telefonul unic pentru dvs. și pentru a vă menține distrația.
 • Sprint PCS Picture Mail: Distribuiți viața așa cum se întâmplă. Distribuiți și încărcați un număr nelimitat de poze în propriul album foto online (pictures.sprintpcs.com).
 • Mesaje text SMS: Trimiteți mesaje direct de pe ecranul de așteptare al telefonului.
 • Ecran mare plin color: Ecran TFT principal de 1.12â € x ¼⠀ cu culori 260K.
 • Dual-Band / Tri-Mode: Acest telefon poate fi utilizat și în timp ce se derulează în rețeaua Sprint Nationwide PCS.
 • Compact Design: 3.4 € x 1.85â € x.9â €; 3, 88 oz.
 • Acumulator Li-Ion reîncărcabil standard: oferă timp de convorbire continuă de până la 3, 5 ore sau timp de așteptare de până la șapte zile în modul digital.
 • Personalizabil ID apelant foto: Atribuiți fotografii anumitor numere din agenda telefonică pentru a identifica rapid apelantul.
 • Difuzor încorporat: funcționarea fără mâini a telefonului dvs. sa făcut ușor!
 • Instrumente personalizate și planificator încorporate: include un ceas cu alarmă, calendar cu programator, memo pad, calculator, ceas universal și cronometru.
 • Jurnal de apeluri îmbunătățit: Reamintește 20 dintre cele mai recente apeluri de ieșire, primite și pierdute.
 • Cartelă internă: Abilitatea de a stoca până la 300 de intrări, fiecare intrare stocând până la cinci numere / adrese.
 • Soclu universal de 2, 5 mm: găzduiește majoritatea căștilor standard pentru operarea fără mâini.
 • Modul avion: acest telefon poate fi oprit independent de afișaj, astfel încât jocurile și aplicațiile să poată fi utilizate în timp ce telefonul însuși este oprit.
 • Limbi multiple: acceptă solicitări de limbă engleză și limitate în limba spaniolă.
 • Memorie: RAM 64Mbit / ROM 128 Mbit
 • Afișaj: TFT; 1.12 "de 1.4"; 128 × 160 pixeli

Găsit VIA Mobile9