Sprint lansează serviciul de stil walkie-talkie - Mobil - 2019

Anonim

Sprint a anunțat disponibilitatea unui nou serviciu de stil walkie-talkie la nivel național, numit PCS Ready Link SM, care le oferă clienților o modalitate rapidă și convenabilă de a comunica unu-la-unu sau grupuri de oameni prin simpla apăsare a unui buton. Ideal pentru conversațiile scurte de tip "get in, get out", PCS Ready Link este o modalitate eficientă și eficientă de a accesa rapid colegii, clienții, furnizorii, familia și prietenii de pe rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS. Noul serviciu își face debutul pe două noi telefoane PCS Vision Ready Link de Sanyo, inclusiv o versiune robustă și un design clapetă.

"Sprint se concentrează asupra faptului că este lider și inovator al produselor și serviciilor avansate care sunt ușor de utilizat, ușor de utilizat și care funcționează la fel la nivel național", a declarat Len Lauer, președinte și director executiv al Sprint Corp. "PCS Ready Link este proiectat pentru a satisface nevoile clienților care doresc un mod rapid și eficient de a împărtăși informații, a verifica starea și a alerta pe alții. Noul serviciu de stil walkie-talkie completează o suită cuprinzătoare de produse și servicii wireless Sprint, care îi ajută pe clienții noștri să rămână conectați, productivi, informați și distrați de oriunde pe cea mai avansată și completă rețea wireless din țară ".

Aducând inovație pieței radio cu două sensuri
Un lider stabilit în inovarea serviciilor de telefoane mobile și wireless, Sprint a încheiat un parteneriat cu Sanyo pentru a ridica din nou barul în designul și utilizarea telefonului. Clienții care vor să profite de PCS Ready Link vor putea să aleagă două telefoane noi de ecran color de la Sanyo, atât cu difuzoare încorporate, cât și cu funcții complete PCS Vision, inclusiv abilitatea de a naviga pe Internet, accesul la jocuri descărcate, tonuri de apel, screensavere și alte aplicații bazate pe Java și o suită completă de servicii de mesagerie, inclusiv acces la e-mailurile personale și corporative prin PCS Business Connection. Receptorul PCS Vision Ready Link RL2000 de către Sanyo este dual-mode, cu un design robust, în stil alb și negru, pentru a reduce la minim uzura și uzură datorită utilizării grele. Receptorul PCS Vision Ready Link RL2500 de către Sanyo este dual-mode / tri-mode cu un design flip argintiu.

Ambele telefoane au un preț recomandat de vânzare cu amănuntul de 299, 99 $, cu oferte speciale de reducere de până la 150 $ în funcție de contractul de service. Sprint se așteaptă să ofere un al treilea telefon care combină noul serviciu PCS Ready Link cu capabilități îmbunătățite de imagine în cursul acestui trimestru. Simplificarea experienței clienților cu funcții convenabile și ușor de utilizat
PCS Ready Link oferă, de asemenea, mai multe funcții de apelare prietenoase și ușor de utilizat. De exemplu, clienții PCS Ready Link utilizează același număr de telefon pentru apelurile vocale și PCS Ready Link, ceea ce înseamnă că utilizatorii au doar un număr de memorat pentru ambele tipuri de apeluri. În plus, clienții pot să își gestioneze cu ușurință directoarele personale și listele de grup PCS Ready Link direct de pe telefoanele lor sau de pe Web la www.readylink.sprintpcs.com. Listele de contacte create de utilizatori din instrumentul Web sunt actualizate prin intermediul telefonului utilizatorului. Administratorii companiei au, de asemenea, capacitatea de a menține un director separat al companiei pe telefoanele angajaților lor. Administratorii își pot actualiza listele de companii și liste de grupuri și pot impinge modificările la telefoanele angajaților lor printr-un portal de administrare bazat pe Web.

Păstrarea clienților conectați la o acoperire extensivă la nivel național
Clienții pot utiliza PCS Ready Link pentru a efectua apeluri unu-la-unu sau de grup (până la cinci persoane) oriunde în rețeaua Sprint Nationwide PCS îmbunătățită, care acoperă mai mult de 240 de milioane de persoane. Atunci când nu se află pe rețeaua îmbunătățită Sprint Nationwide PCS, clienții PCS Ready Link pot efectua în continuare apeluri vocale regulate pe telefonul PCS Ready Link în zonele în care Sprint dispune de acorduri analogice de roaming. Clienții Sprint cu planuri de servicii PCS Free & Clear America pot beneficia de această zonă extinsă de apelare și pot efectua apeluri vocale în mai multe locuri decât orice alt operator de transport, fără a genera costuri suplimentare de roaming.

"În timp ce mulți dintre clienții noștri de afaceri au cerut un serviciu de comunicații radio bidirecțional pentru a completa serviciile de voce wireless existente, credem că PCS Ready Link va atrage și consumatorii", a spus Lauer. "Pentru companii, PCS Ready Link oferă un alt instrument pentru a spori productivitatea lucrătorilor mobili. Pentru consumatori, este o formă de mesagerie instantanee verbală pentru familii și prieteni pentru a rămâne conectat. Clienții din cele două segmente care caută un serviciu wireless cu funcții radio bidirecționale au acum o opțiune de la Sprint, care nu le cere să facă compromisuri privind funcționalitatea și durata de viață a bateriei telefonului sau acoperirea rețelei. "

Noul serviciu este o modalitate accesibilă de a împărtăși informații și de a rămâne în contact, în special atunci când este combinată cu planuri de caracteristici cum ar fi apelurile PCS-PCS. Fie că faceți cumpărături cu un prieten în acest sezon de vacanță, dorindu-vă să păstrați legătura cu cei dragi aflați la distanță sau încercând să coordonați programele de familie, PCS Ready Link vă poate menține conectat, vă poate crește eficiența și vă poate menține bugetul fără a utiliza minutele vocale.

Sprint a efectuat studii PCS Ready Link cu mai multe companii care au nevoie de o comunicare rapidă între grupurile de angajați pentru a fi productive și eficiente. Acestea includ companiile cu forțe mari de vânzări mobile, tehnicieni și grupuri de lucru în domenii precum industria prelucrătoare, construcții, livrări, transport, asistență medicală, servicii financiare și asigurări. Deoarece cele două telefoane PCS Ready Link sunt echipate cu capabilități PCS Vision și roaming, întreprinderile mici, mijlocii și de dimensiuni mari pot beneficia de suita de soluții PCS Clear Wireless Workplace.

"Sprint a fost un partener excelent pentru Cardinal Freight Carriers în furnizarea unei serii de servicii de telecomunicații care ne permit să concuram într-o piață din ce în ce mai dificilă", a declarat Clay Holmes, vicepreședinte IT și inginer pentru Cardinal Freight Carriers, Inc. PCS Ready Link, supervizorii și șoferii noștri au o modalitate simplă de a comunica rapid cerințele de livrare, deoarece aceștia schimbă oră în oră și, uneori, minute până la minut. "

Clienții Sprint care achiziționează un nou telefon PCS Vision Ready Link au câteva opțiuni de tarifare. Planurile de preț sunt de 15 USD pe lună cu PCS Vision nelimitat și cu 5 dolari pe lună dacă aceștia ar dori să se înregistreze pentru serviciul PCS Ready Link nelimitat. Clienții pot, de asemenea, să selecteze un plan cu numai un serviciu nelimitat de PCS Ready Link pentru o taxă fixă ​​de 15 USD pe lună. Convorbirile nelimitate de PCS Ready Link incluse în tariful lunar plat se aplică apelurilor unu-la-unu, precum și apelurilor de grup. Clienții vor primi, de asemenea, PCS Vision și PCS Ready Link timp de două luni, ca parte a unei oferte promoționale.

Sprint va efectua demonstrații live ale PCS Ready Link la Comdex din Las Vegas în perioada 17-20 noiembrie 2003, la numărul de cabină 11064. Pentru mai multe informații sau pentru a vă înscrie pentru PCS Ready Link, clienții pot merge la Sprint Stores, contactați-i Sprint reprezentant de afaceri de afaceri, apel de afaceri telesales taxă-free la 1-877-459-8166 sau du-te la //www.sprintpcs.com/. Noul serviciu va fi disponibil și prin canalele de afaceri indirecte, inclusiv programul PCS Business Solutions.