Sprint pentru a oferi Handspring Treo 600 - Mobil - 2019

Anonim

Treo 600, care combină un telefon de clasă mondială, un organizator bazat pe Palm OS 5, capabilități de mesagerie, de e-mail și de navigare pe Web într-un dispozitiv compact, cu aspect și simț telefonic, este disponibil imediat de la Sprint retail și canale de afaceri la nivel național și online de la Handspring.com. Treo 600 este disponibil clienților Sprint la prețul de vânzare cu amănuntul de 599, 99 $. Clienții pot primi credite de servicii de până la 150 USD cu un acord PCS Advantage de doi ani, reducând prețul la 449, 99 USD.

Pentru o perioadă limitată de timp, Handspring oferă de asemenea tuturor proprietarilor Treo 180, 270 și 300 posibilitatea de a face upgrade la un Treo 600 pentru numai 399 USD exclusiv la Handspring.com.

"Treo 600 ridică încă o dată bara din categoria dispozitivelor smartphone", a declarat Ed Colligan, președinte și director executiv al Handspring. "Suntem încântați să furnizăm această soluție în primul rând pe rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS. Combinația dintre cel mai mic și cel mai funcțional smartphone de până acum cu rețeaua PCS Vision face Treo 600 soluția wireless cea mai de dorit disponibilă pe piață. "

"Sprint continuă să furnizeze produse inovatoare care influențează lățimea și puterea celei mai mari rețele de generație următoare din Statele Unite", a declarat Phil Bowman, vicepreședinte marketing marketing, divizia PCS a Sprint. "Treo 600 de Handspring este în mod clar un progres pe piața dispozitivelor inteligente. Fiind integrat cu serviciile noastre avansate de voce și date wireless, Treo 600 este un exemplu excelent al modului în care o relație strânsă între producătorul de telefonie mobilă și telefonul mobil lucrează pentru a crea cea mai bună experiență posibilă a clienților ".

Sprint și Handspring vor prezenta demonstrații trecute la Treo 600 la CTIA Wireless IT din Las Vegas în perioada 22 - 23 octombrie 2003. Sprint este un expozant în zona M2M la numărul de cabină 1340.

DESPRE TREO 600
Treo 600 este un smartphone simplu, ușor de utilizat, cu o tastatură QWERTY încorporată. Acesta combină perfect un telefon mobil cu funcționalitate completă și organizatorul Palm OS® cu aplicații de comunicații fără fir precum e-mail, mesagerie și navigare pe web și chiar și o cameră digitală - pentru a vă simplifica atât afacerea, cât și viața personală. Tastatura, butonul de navigare în cinci direcții și alte caracteristici de proiectare vă permit să obțineți mai mult de făcut - în mai puțini pași, cu o singură mână și fără a fi nevoie să schimbați înainte și înapoi între aplicații. Este încă ușoară, elegantă și suficient de mică pentru a se potrivi în buzunar.

Treo 600 are un ecran color luminos și un slot SD / MMC integrat, care vă permite să adăugați memorie și conținut. Funcționează pe rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS și profită de conexiunile de date de mare viteză cu o medie de 50 - 70 Kbps, permițând clienților să descarce jocuri, tonuri de apel și aplicații direct pe dispozitiv.