Sprint pentru a oferi servicii publice de acces Wi-Fi - Mobil - 2019

Anonim

Astăzi, Sprint a anunțat planurile de a oferi PCS Wi-Fi Access, un serviciu de date wireless de mare viteză, care va permite clienților să replice mediul desktop în locații cheie din întreaga țară. Printr-o combinație a zonelor Wi-Fi construite și gestionate de Sprint și acordurile de roaming, Sprint intenționează să ofere clienților acces la Wi-Fi de mare viteză acolo unde au nevoie cel mai mult - în locații publice precum aeroporturi, centre de convenții și hoteluri € "la viteze de 50 de ori mai rapide decât dial-ul standard. Serviciul este așteptat să fie disponibil în această vară în peste 800 de locații, cu peste 2, 100 de locații planificate până la sfârșitul anului.

Accesul PCS Wi-Fi va oferi acoperire wireless în spații publice concentrate, unde clienții sunt mai predispuși să fie staționați pentru o perioadă lungă de timp și au cea mai mare nevoie de acces rapid la aplicații de date cu intensitate de bandă. Serviciul va completa serviciile PCS Vision SM oferite pe rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS, în prezent cea mai mare rețea wireless de generație următoare din Statele Unite, care acoperă peste 240 de milioane de POP-uri cu viteze de date de 50-70 Kbps.

"Pentru anul trecut, Sprint a oferit clientilor sai serviciul de date wireless de mare viteza pe cea mai mare retea de servicii avansate din tara", a declarat Phil Bowman, vicepresedinte marketing marketing pentru divizia PCS a Sprint. "Acum, Sprint ridică bara încă o dată prin lansarea accesului PCS Wi-Fi și viteze mai mari de date în locații selectate. Împreună, puterea PCS Vision, combinată cu piața Wi-Fi care se dezvoltă rapid, va spori și mai mult utilizarea generală a datelor wireless. Accesul PCS Wi-Fi este doar o modalitate pe care o oferim în viziunea noastră asupra accesului oricând și oriunde la informațiile critice ale misiunii dvs., ca parte a soluțiilor PC Wireless Clear Workplace SM care contribuie la creșterea productivității. "

PCS Connection Manager SM cu software Wi-Fi joacă un rol esențial în facilitarea accesului la PCS Wi-Fi simplu, convenabil și ușor de utilizat. Software-ul este conceput astfel încât să permită clienților să călătorească între diferite locații Wi-Fi din toată țara, să detecteze zonele Wi-Fi compatibile cu Sprint și să se conecteze cu ușurință la informațiile lor la viteze de mai multe megabiți pe laptopurile lor. Software-ul va permite, de asemenea, clienților să acceseze un director, să fie actualizat actualizat prin actualizări over-the-air, cu o listă completă de Wi-Fi ZONES compatibile cu serviciul Sprint.

Managerul de conectare PCS cu software Wi-Fi va fi disponibil în Sprint Stores, prin intermediul unor canale de afaceri selectate și online, odată ce serviciul va fi lansat. În plus, clienții care folosesc PCS Connection Card de AirPrime PC3200 pentru conectivitate prin rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS vor putea beneficia de o versiune îmbunătățită a PCS Connection Manager SM cu Wi-Fi care gestionează convenabil atât conectivitatea PCS Vision, cât și conectivitatea WLAN. Este necesar un card separat 802.11b sau un laptop cu tehnologia încorporată 802.11b pentru ca serviciul Wi-Fi să funcționeze în ambele cazuri.

Bowman a adăugat: "Clienții noștri de afaceri ne-au spus că accesul convenabil și neîntrerupt la informații este esențial pentru creșterea productivității angajaților la distanță. În timp ce în aceste ZONES strategice Sprint Wi-Fi, clienții vor putea să efectueze toate funcțiile pe care le-ar face în mod normal la PC-ul lor desktop, și la viteze care pot replica cu adevărat experiența desktop. Atunci când clienții părăsesc o Zonă Wi-Fi și devin mobili, aceștia pot accesa apoi datele, verifica e-mailurile și navighează pe Internet prin rețeaua sporită Sprint Nationwide PCS. "

Noul serviciu public Wi-Fi extinde portofoliul Sprint de servicii de comunicații Wi-Fi dincolo de spațiul privat unde principalul obiectiv a fost asistarea clienților întreprinderi prin implementarea de soluții Wi-Fi în clădiri de birouri, campusuri corporative și sucursale. Acest lucru include, de asemenea, companiile care doresc să facă Wi-Fi disponibil pentru angajați, precum și pentru clienții și furnizorii acestora. Sprint a avut succes în două piețe verticale strategice - ospitalitate și educație - și a colaborat cu partenerul său strategic, Cisco Systems, pentru a permite implementarea rapidă și fără probleme a soluțiilor wireless către hoteluri majore cum ar fi lanțul hotelier Wyndham și pe campusurile universitare, inclusiv la Universitatea Western Reserve din Cleveland, una dintre cele mai importante universități de cercetare independente ale națiunii.

"Întreprinderile din ce în ce mai multe realizează rapid valoarea Wi-Fi sau a rețelei wireless LAN, ca o modalitate de a spori accesul angajaților la informații și aplicații, ceea ce înseamnă, în cele din urmă, creșterea productivității și un avantaj competitiv", a declarat Mark Bowser, președinte de vânzări, Sprint Business. "Sprint își valorifică punctele forte ca un furnizor complet de comunicații fără fir și de comunicații fără fir pentru a sprijini nevoile în creștere ale clienților noștri, cu o abordare dovedită a implementării LAN-urilor private și publice wireless".

PCS Wi-Fi Access Coverage - Facilități de roaming și construire
Sprint se așteaptă să acopere 90% din toate locațiile publice amenajate prin acorduri de roaming cu lideri din industrie, inclusiv Airpath Wireless și Wayport.

Airpath Wireless permite 300 de furnizori cu soluții de management Wi-Fi în 15 țări din întreaga lume. Airpath Wireless va oferi, de asemenea, servicii găzduite de Sprint, inclusiv servicii de autentificare a cărților de credit, managementul utilizatorului final și îngrijirea integrată a clienților. "Airpath este încântat să fie ales de Sprint pentru a oferi o soluție de management Wi-Fi de calitate care să permită Sprint să rămână un lider în dezvoltarea rețelelor și tehnologiilor de comunicații fără fir", a declarat Todd B. Myers, președinte și CEO al companiei Airpath Wireless, Inc.

Wayport are aproape 500 de locații Wi-Fi, printre care multe hoteluri importante, cum ar fi Wyndham Hotels and Resorts, Loews, Sheraton, Hilton și Marriott, precum și opt aeroporturi majore, inclusiv Buffalo Niagara, Dallas Fort Worth, Seattle-Tacoma, LaGuardia, San Jose, Austin-Bergstrom, Oakland și Minneapolis-St. Paul. "Experiența dovedită a Wayport în furnizarea serviciilor Wi-Fi la nivel național în locații în care călătorii de afaceri au nevoie de ea cel mai mult ne fac un partener natural pentru Sprint", a declarat Dave Vucina, CEO Wayport, Inc. "Este parte a PCS Serviciul Wi-Fi, clienții Sprint vor putea să găsească cu ușurință și să se conecteze la locațiile în care se află Wayport, pentru a se asigura că vor rămâne mai productivi pe drum cu conectivitate de mare viteză. "

În plus față de aceste locații de roaming, Sprint se află în negocieri cu aeroporturi, centre de convenții, hoteluri și alte locuri publice pentru a-și construi propria infrastructură Wi-Fi. În aceste locații, accesul public va fi oferit clienților Sprint, precum și clienților altor furnizori de servicii Wi-Fi calificați care au stabilit un acord de roaming cu Sprint.

"Alianța Wi-Fi are plăcerea să vadă că un operator de telefonie mobilă de vârf, precum Sprint, stabilește servicii de acces public Wi-Fi ZONE pe o bază atât de largă", a declarat Frank Hanzlik, directorul general al Alianței Wi-Fi. "A devenit clar că oamenii doresc să rămână conectați la Wi-Fi atunci când sunt departe de casele și birourile lor. Sprint va sprijini această cerere. De asemenea, servește ca un indicator puternic pentru creșterea viitoare a serviciilor de acces public Wi-Fi ZONE și rolul-cheie pe care îl joacă operatorii de transport în furnizarea de acces fără probleme la clienți pe hotspoturi la nivel național. "

Inițial, clienții vor putea să se aboneze la accesul PCS Wi-Fi folosind cardurile de credit. La sfarsitul anului 2003, Sprint se asteapta sa integreze taxele de utilizare in declaratia PCS lunara a clientilor. Prețul va fi anunțat odată ce serviciul va fi disponibil în cursul acestei veri.