SyChip câștigă Palm OK pentru modulele Wi-Fi - Mobil - 2019

Anonim

SyChip se alătură partenerilor Palm OS Ready, ATI, Intel, M-Systems, Motorola, NVIDIA, Samsung Semiconductor și Texas Instruments.

La aderarea la Programul Palm OS Ready (POSR), soluțiile Wi-Fi de conectivitate wireless SyChip vor fi certificate ca fiind compatibile cu platformele Palm OS.

Soluțiile POSR certificate pot elibera timp util de dezvoltare pentru licențiații Palm OS, oferind un timp mai rapid pentru piață pentru dispozitive mobile inteligente noi și unice. Modulul de scară încorporat SyChip oferă licențiatorilor posibilitatea de a integra rapid conectivitatea Wi-Fi în noile lor modele de dispozitive mobile, permițând arhitecților de sisteme să se concentreze pe crearea de produse diferențiate fără a fi nevoie să dedice eforturile de inginerie pentru dezvoltarea conectivității Wi-Fi.

"Prin aderarea la programul Palm OS Ready, SyChip își solidifică poziția de furnizor de soluții fără fir pentru licențiații Palm OS", a declarat Moses Asom, co-fondator și vicepreședinte senior marketing și dezvoltare business la SyChip. "Cu disponibilitatea modulelor Palm OS WLAN, SyChip acordă utilizatorilor de licențe Palm OS o mai mare flexibilitate pentru integrarea conectivității Wi-Fi în noile și cele existente ale dispozitivelor."

Potrivit raportului său din 30 ianuarie 2004 privind Wireless LAN Semiconductor, Gartner Dataquest estimează că, până în 2006, 60% dintre PDA-uri și 5% dintre telefoanele mobile vor include conexiuni LAN wireless încorporate. "Prezența tot mai mare a punctelor de acces wireless LAN și a hotspoturilor creează o cerere pentru dispozitive mobile inteligente cu conectivitate Wi-Fi încorporată", a spus Joseph Byrne, analist principal la Gartner. "Radio-amprentele eficiente din punct de vedere al costurilor minimizează timpul și efortul solicitat de producătorii de dispozitive mobile inteligente pentru a adăuga capacitatea WLAN."

"SyChip facilitează concesionarea Wi-Fi în dispozitivele mobile inteligente de generație următoare, reducând astfel timpul necesar pentru punerea pe piață și valorificarea expertizei SyChip în dezvoltarea de produse bazate pe standardele în curs de dezvoltare 802.11", a declarat Charlie Tritschler, vicepresedinte de marketing al produselor pentru PalmSource. "Prin colaborarea cu furnizori de top din industrie, credem că PalmSource simplifică procesul de proiectare și dezvoltare, permițând dispozitivelor noi și inovatoare să vină pe piață în cel mai scurt timp posibil".