Symbian captează o cotă de piață de 88% - Mobil - 2019

Anonim

Research and Markets (//www.researchandmarkets.com/) a anunțat adăugarea pachetului Symbian Leads de OSVendori avansați pentru mobil, dar este o cale lungă până la linia de finisare la oferta lor.

Aplicațiile de voce și date wireless vor continua să se înmulțească și să se fragmenteze între regiuni, rețele și dispozitive. Nici un tip de dispozitiv fără fir unic nu va apărea ca platformă preferată pentru furnizarea de servicii avansate de voce, date și divertisment prin rețelele GPRS / EDGE, CDMA2000 1x EV / EV-DX sau WCDMA. Dezvoltatorii de software și furnizori de echipamente mobile care gândesc în avans își poziționează soluțiile pentru a permite implementarea aplicațiilor într-o gamă largă de terminale pentru utilizatorii finali, cu arhitecturi hardware și software standardizate, modulare.

Această abordare oferă cea mai bună promisiune pentru abordarea multiplelor caracteristici disparate ale cererii de pe piețele globale fragmentate. Furnizorii de microprocesoare, cum ar fi Motorola, Texas Instruments, Intel și Philips, oferă arhitecturi avansate care urmăresc să împartă în mod eficient aplicațiile și cerințele de procesare a comunicațiilor, permițând în același timp optimizarea suportului plug-and-play pentru o gamă largă de tehnologii generice. Furnizorii avansați de sisteme de operare mobile iau o abordare similară aplicațiilor, cu arhitecturi flexibile care se potrivesc unei game de tipuri de aplicații și aplicații.

Symbian este cel mai răspândit dintre aceste sisteme avansate de operare binar mobile, având o cotă de piață de 88% pe segmentul de operare avansată la sfârșitul anului 2003. Deși succesul Symbian până în prezent este remarcabil, este în mare parte datorită suportului oferit de Nokia. Segmentul global de operare avansată a pieței este pregătit pentru o creștere rapidă, dar încă a reprezentat mai puțin de 2% din totalul vânzărilor globale de telefoane mobile în 2003. Conducerea Symbian pe piața avansată a OS este mai puțin semnificativă decât propunerea de valoare potențială a arhitecturilor comune de bază ca mijloc de a asigura furnizarea rapidă și eficientă de costuri a serviciilor avansate pe diferite platforme hardware. Acest raport examinează semnificația succesului inițial al Symbian pe relația de servicii wireless / terminal wireless.

Pentru mai multe informații, vizitați //www.researchandmarkets.com/reports/c5055