T-Mobile introduce culoarea Sidekick - Mobil - 2019

Anonim

Bazat pe soluția hiptop wireless a companiei Danger, Inc., dispozitivul one-of-a-kind a generat o frenezie printre consumatorii loiali și celebrități, ca și dispozitiv de comunicare final. T-MobileSidekick permite clienților să navigheze pe Web, să facă chat folosind serviciul AOL Instant Messenger (AIM®), să trimită și să primească e-mailuri, să joace jocuri, să schimbe instantanee mobile și să vorbească cu prietenii - toți de la dispozitivul asingle. Începând de mâine, consumatorii pot achiziționa noua versiune color a telefonului T-Mobile Sidekick pentru 299, 99 dolari, sunând la 1-800-TMOBILE sau vizitând cel mai apropiat magazin CompUSA.

Ecranul nou are 65 de mii de culori vibrante, oferind clienților experiența maximă de navigare pe web. Ecranul color se rotește pentru a afișa o tastatură completă QWERTY care completează capabilitățile de mesagerie instantanee ale T-MobileSidekick. O versiune complet integrată a AIM® și capacitatea de a păstra mesajele instantanee (IM) active în fundal în timp ce navighează pe web au făcut instant messaging "aplicația de tip killer" printre utilizatorii T-Mobile Sidekick. În plus, clienții pot trimite și primi e-mailuri din contul de e-mail AOL®, prin intermediul browserului web T-Mobile Sidekick, în plus față de celelalte trei conturi de e-mail POP3 prin intermediul aplicației integrate de e-mail a dispozitivului.

"Succesul timpuriu al T-Mobile Sidekick vorbește cu adevărat despre designul inovator al dispozitivului și interfața de utilizare simplă - este ultimul mod de a comunica prin voce, e-mail sau AIM", a declarat Nick Sears, vicepreședinte al produselor de consum pentru T-Mobile USA, Inc. "Acum, cu un ecran color și planuri simple de tarifare, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a obține un T-Mobile Sidekick și pentru a vedea pentru tine ce nu este vorba despre tot."

Din moment ce T-Mobile Sidekick a intrat pentru prima oară pe piață cu opt luni în urmă, dispozitivul a depășit rândurile dispozitivelor wireless tradiționale, devenind o pictogramă a culturii pop ca "trebuie să aibă" pentru sportivi, celebrități și muzicieni.

"Este totul la îndemână într-un singur dispozitiv", a declarat Derek Jeter, All-Star Shortstop. "Nu mai sunt excese de gadgeturi și totul este în culoare."

În concordanță cu promisiunea "Get More", T-Mobile a anunțat noi planuri de tarifare, oferind clienților mai multă flexibilitate pentru a selecta planul tarifelor care îndeplinește specific nevoile de utilizare a T-Mobile Sidekick. Clienții nou și existenți ai T-Mobile Sidekick se pot înscrie acum pe orice plan de voce T-Mobile și pot adăuga e-mail nelimitat, navigare pe Web, AIM și mesaje text pentru suma de 20 USD pe lună. Clienții care doresc să utilizeze doar funcționalitatea puternică a datelor echipamentelor pot obține un plan autonom, care include email nelimitat, navigare pe Web, AIM® și mesagerie text pentru 29, 99 USD pe lună, apelurile vocale fiind facturate pe o plată pe măsură ce vă gobați pentru doar 20 de cenți un minut, inclusiv pe distanțe lungi și roaming interne.

Sidekick T-Mobile, recent onorat ca PC World "Produsul anului 2003", este disponibil vineri, sunând la 1-800-TMOBILE și la locațiile CompUSA. Compania se așteaptă ca produsul să fie disponibil în magazinele deținute de compania T-Mobile și dealerii autorizați mai târziu în această lună.