T-Mobile oferă actualizarea telefonului Pocket PC - Mobil - 2019

Anonim

Din comunicatul de presă al T-Mobile:

La o valoare de 30 de dolari, noul software oferă clienților o experiență mai bogată în telefon, o conexiune mai facilă la e-mail, servicii de mesagerie îmbunătățită și funcții multimedia noi, inclusiv posibilitatea de a reda fișiere MP3 în calitate de sunet digital. Software-ul este disponibil pentru descărcare gratuită la //www.t-mobile.com/ până pe 30 iunie.

T-Mobile Pocket PC Phone Edition, care utilizează software-ul Windows Mobile, este un telefon și un organizator care permite clienților să acceseze fără fir Internetul, e-mailul, calendarul, contactele și versiunile de buzunar ale aplicațiilor software Microsoft preferate - cele mai importante informații atunci când călătoriți în țară sau în întreaga lume.

Cu noul software, clienții pot configura cu ușurință accesul la serviciul de e-mail bazat pe Web cu linkuri preîncărcate pentru a ajuta la simplificarea opțiunilor de adresare pentru a obține serviciul lor personal și e-mailul POP3 fără fir prin intermediul Pocket Inbox. În plus, noul software permite o conexiune de date fără fir "întotdeauna" care îmbunătățește dramatic punerea în funcțiune și utilizarea aplicațiilor.

Împreună cu actualizarea software-ului Windows Mobile 2003, clienții vor primi aplicații suplimentare care le vor permite să vizualizeze atașamente PowerPoint și PDF direct pe dispozitivul portabil și în aceleași culori vibrante pe care le utilizează pentru a le vedea pe computerul lor.

Profesioniștii în domeniul afacerilor vor aprecia abilitatea de a injecta mai multă distracție în ziua lor de lucru cu experiența media extinsă oferită de Windows Media Player 9 pentru Pocket PC Phone Edition. Utilizatorii pot viziona filme de acasă, pot transforma fotografiile într-o prezentare de prezentare cu muzică și subtitrări personalizate și pot purta chiar și jocuri și cataloage de muzică MP3 cu ei pentru a-și auzi artiștii preferați în sunet digital complet. De asemenea, clienții pot beneficia de tonuri de apel mai bogate, astfel încât să poată continua să se distreze în timp ce lucrează, personalizând dispozitivul astfel încât să se potrivească personalității lor individuale.

"Utilizatorii T-Mobile Pocket PC Phone Edition vor aprecia mai multe caracteristici îmbunătățite cu noul software", a declarat Scott Ballantyne, vicepreședinte al serviciilor de afaceri pentru T-Mobile, USA Inc. "Acces mai ușor la e-mail; capacitatea de a utiliza fișierele muzicale preferate ca tonuri de apel; includerea unui vizualizator PowerPoint și PDF; totul este acolo. T-Mobile continuă să rămână în fața curbei și să ofere clienților săi experiențe wireless inovatoare și unice, ca parte a promisiunii noastre "Mai mult".

"Microsoft se angajează să colaboreze îndeaproape cu partenerii noștri pentru a facilita conectarea clienților la persoanele și informațiile care le contează cel mai mult", a declarat Scott Gode, director de marketing pentru divizia Mobile Devices din Microsoft Corp. "Prin combinarea cea mai recentă versiune a software-ului nostru Windows Mobile pentru Pocket PC-uri cu rețeaua de voce și date T-Mobile, credem că toți abonații, fie profesioniști ocupați, fie consumatori, se vor bucura de o experiență mai bogată în telefon, o conectivitate mai bună și capabilități multimedia avansate.

Alte îmbunătățiri cheie includ:

  • Call Muting. Abilitatea de a dezactiva un apel în desfășurare fără a opri alte sunete ale sistemului
  • Dezactivarea telefonului și controlul volumului. Un nou control al volumului dual separă volumul soneriei telefonului și volumul sistemului Pocket PC, astfel încât utilizatorii să poată alege cel mai bun nivel pentru fiecare
  • Îmbunătățirea integrării prin SMS. Căsuța poștală va căuta numărul de telefon dintr-un mesaj de serviciu de mesaje scurte (SMS) primite în baza de date Contacte și va afișa numele expeditorului dacă există o potrivire. O opțiune de a apela expeditorul unui SMS a fost adăugată pe ecranul de notificare prin SMS și în Inbox. Contul SMS din Inbox este acum disponibil atunci când radioul este offline
  • Căutare rapidă de contacte. Utilizatorii pot găsi repede contactele cheie prin tastarea oricărei porțiuni de nume sau prenume
  • Windows Media Player 9. Telefonul acceptă Windows Media Audio și Video 9 Series, cu gestionare îmbunătățită a playlistului și suport pentru Windows XP Plus! Povestea fotografiilor

    T-Mobile Pocket PC Phone Edition funcționează împreună cu rețeaua națională și națională de date GSM și GPRS a rețelei GSM și GPRS și oferă funcții internaționale de roaming. Cu serviciul de clasă T-Mobile, clienții pot utiliza același număr, același dispozitiv pentru apelare vocală în mai mult de 100 de țări și pot rămâne conectați cu e-mailul lor în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.