T-Mobile să poarte telefonul cu cameră Sony T630 - Mobil - 2019

Anonim

O versiune neagră la modă a telefonului elegant va fi vândută pe o perioadă limitată exclusiv prin T-Mobile pe piețele europene (Germania, Marea Britanie, Austria, Olanda, Republica Cehă, Ungaria, Croația, Slovacia și Polonia).

Telefonul GSM / GPRS cu trei benzi are o cameră încorporată, un ecran color TFT de 65 K, o cheie soft T-zones și un nou design de design T-Mobile. Este ideal pentru accesarea și utilizarea serviciilor multimedia T-Mobile.

Modelul T630 oferă și QuickShare ™, un concept ușor de utilizat, care va fi integrat în toate telefoanele noi de la Sony Ericsson. Clienții T-Mobile pot face fotografii numai cu două clicuri, precum și pot partaja cu ușurință și intuitiv imaginile între telefon, PC și alte dispozitive de consum - fie prin MMS sau e-mail, fie prin Bluetooth, prin infraroșu sau prin cablu.

"Credem că modelul T630 va oferi o experiență t-zones foarte plăcută pentru clienții noștri", spune David Hytha, Vicepreședinte Executiv, Management Terminal Internațional la T-Mobile. "Este un telefon foarte atractiv și include o mulțime de funcții distractive pentru utilizare pentru a profita de ofertele noastre de servicii de date."

"Suntem încântați să oferim acest telefon elegant, împreună cu T-Mobile, deoarece serviciile lor mobile oferă o valoare extraordinară pentru utilizatorii telefoanelor noastre", spune Luc Van Huystee, Vicepreședinte, T-Mobile Global Customer Unit al Sony Ericsson .

Jocul popular de curse, V-Rally2, vine pre-încărcat în modelul T630, oferind o experiență excelentă de joc prin grafica excelentă, sunet polifonic de 32 de tone, feedback de forță și control joystick. Modelul T630 suportă atât platformele Java, cât și platformele Mophun, care oferă acces la o multitudine de jocuri distractive disponibile pentru descărcare din secțiunea t-games din cadrul t-zones al T-Mobile, precum și pe secțiunea Fun & Downloads din site-ul Web Sony Ericsson.

Modelul T630 satisface și dorința consumatorilor de muzică mobilă. Dispune de funcția muzicală inovatoare DJ, un sequencer cu 4 piese, cu care liniile de bas, drumbeats și chords pot fi amestecate în doar câteva secunde în semnalele originale.

Greutate: 92, 5 grameTimp de așteptare: până la 13 zile (315 ore)
Dimensiune: 102 x 43 x 17 mm

Timp de vorbire: Până la 14 ore

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&postid=22948