T-Mobile să vândă Sidekick II în toamnă - Mobil - 2019

Anonim

Unul dintre cele mai anticipate sequel-uri la Hollywood în acest an, T-Mobile Sidekick II va face debutul la o petrecere exclusivistă VIP, cu o performanță de la The Black Eyed Peas. În combinație cu începutul jocului ESPN X Games X, acest eveniment va fi prezentat de fani celebri din Sidekick de la sport, televiziune, film și muzicieni din întreaga lume.

Publicul va putea să-și pună mâna pe T-Mobile Sidekick II în această toamnă.

"Nu pot să trăiesc fără Sidekick", a spus pictograma skateboarding Tony Hawk. "Îl iau peste tot cu mine. Îmi permite să răspund la e-mailuri în timp ce vin în loc să vină acasă la 100 de mesaje diferite. "

Sidekick II T-Mobile a trecut printr-o dietă cu conținut scăzut de carburi și este cu 25% mai subțire decât modelul original. În același timp, a adăugat mușchi, cu o cameră complet integrată și flash, pentru a surprinde acele momente pe care le aveați acolo; calitatea îmbunătățită a sunetului telefonului și funcționalitatea, cum ar fi un difuzor; și îmbunătățirea duratei de viață a bateriei pentru a oferi clienților aproximativ 4, 5 ore de convorbire.

Un machiaj de stil pentru această mașină slabă, ușoară ușurează personalizarea și accesarea oricui.

Personalizați

- HiFi Ringers - Obțineți tonuri de sonerie bazate pe melodiile direct înregistrate, de la artistii de top. Totul de la hip-hop și rock la sufletul clasic.

- Voice Ringers - Descărcați mesaje vocale de la artiști de muzică și celebrități care anunță apelurile primite.

- Jocuri noi cool - Descărcați cele mai recente jocuri pentru distracție oricând, oriunde.

- Contacte - Păstrați până la 2 000 de contacte personale în buzunar, astfel încât prietenii dvs. sunt întotdeauna un apel telefonic, un e-mail sau un mesaj instant departe.

Accessorize

- Bare de culoare - Completați orice aspect într-un dulap cu șapte bare de protecție interschimbabile (achiziționate separat); perfect pentru accesoriu adecvat pentru o noapte în oraș sau o zi la plajă.

Ecranul cu culori distinctive pentru semnătură se deschide pentru a prezenta o tastatură completă QWERTY, completarea perfectă pentru funcțiile de e-mail și mesagerie instantanee ale T-Mobile Sidekick II. Proprietarii T-Mobile Sidekick II primesc propriul cont de e-mail și pot configura până la trei conturi externe pentru a trimite e-mail direct în căsuța de e-mail. Yahoo! Messenger este acum disponibil pentru descărcare pe site-ul T-Mobile Sidekick II, pe lângă versiunea complet integrată a serviciului AOL Instant Messenger (AIM), adică utilizatorii pot IM prietenii lor în același timp că navighează pe Web pentru a găsi acel perfect loc să se conecteze în seara asta.

"Fără T-Mobile Sidekick, nu aș ști cum să funcționeze zilnic", spune actorul popular și artistul Nick Cannon. "Păstrează afacerea strânsă".

"T-Mobile Sidekick II face un dispozitiv minunat chiar mai bine prin îmbunătățirea experienței pe care o iubesc cu Sidekick-ul original. Noua versiune adaugă mai multe opțiuni IM, o nouă capacitate de telefon și o cameră încorporată cu bliț, deci acum mai mult decât oricând este ultimul dispozitiv de comunicații ", a declarat John Clelland, vicepreședinte senior marketing segment pentru T-Mobile USA, Inc. "Se pare că toată lumea este încântată de T-Mobile Sidekick II, făcându-l un dispozitiv care trebuie să aibă."

T-Mobile Sidekick II, bazată pe soluția hiptop (R) Wireless, a companiei Danger, Inc., este planificată să fie disponibilă în această toamnă prin intermediul T-Mobile la magazinele T-Mobile, selectând comercianții cu amănuntul național, .T-mobile.com.

Odată cu lansarea platformelor T-Mobile Sidekick II, T-Mobile și Danger intenționează să introducă software care să permită clienților Sidekick să sincronizeze wireless contactele desktop și informațiile din calendar cu T-Mobile Sidekick. Acest software de sincronizare va fi disponibil pentru generațiile T-Mobile Sidekick II și Sidekick anterioare. Prețul software-ului va fi anunțat ulterior.