T-Mobile USA lansează noul BlackBerry 6210 - Mobil - 2019

Anonim

Pe lângă faptul că este o soluție mobilă excelentă pentru clienții întreprinderi cu sisteme de e-mail corporative, BlackBerry 6210 de la T-Mobile permite acum consumatorilor și companiilor mici să primească e-mailurile furnizorilor de Internet Service Provider (ISP) rețea digitală de voce și date GSM / GPRS de mare viteză - cea mai mare de acest gen din SUA

BlackBerry 6210, dezvoltat de Research in Motion (RIM) (NASDAQ: RIMM; TSX: RIM), este acum disponibil direct de la T-Mobile pentru 299, 99 dolari. În conformitate cu promisiunea sa Get More® de a oferi cea mai bună valoare în domeniul wireless, consumatorii, întreprinderile mici și întreprinderile corporative se pot bucura de avantajele soluției BlackBerry de voce wireless și de e-mail la tarife lunare. Clienții T-Mobile care aleg BlackBerry pot adăuga acum conținut nelimitat de e-mail și conținut mobil la majoritatea planurilor de voce pentru 29, 99 USD pe lună.

"Scopul companiei T-Mobile este acela de a oferi clienților noștri accesul fiabil la comunicațiile de voce și date la aplicațiile pe care le interesează cel mai mult în întreaga rețea națională", a spus Cole Brodman, senior vicepresedinte și director executiv pentru T-Mobile USA, Inc . Pentru călătorul internațional știm cât de dificilă este accesul la e-mail și datorită prezenței puternice a T-Mobile International și BlackBerry 6210, acum este simplu să rămâi în contact când călătoriți în străinătate. "

"BlackBerry 6210 oferă clienților T-Mobile libertatea de a crește mobilitatea în timp ce se află în legătură cu oamenii și informațiile care conduc afacerea lor", a declarat Mark Guibert, vicepreședinte marketing marketing corporativ pentru Research In Motion. "Suntem extrem de încântați să introducem BlackBerry 6210 împreună cu T-Mobile și să extindem distribuția BlackBerry la o gamă mai largă de clienți din întreaga Uniune."

BlackBerry 6210 este un handheld cu funcții complete proiectat special pentru a furniza funcții de e-mail, telefon, SMS, conținut mobil și organizator fără fir pe cel mai bun telefon combinat și e-mailul devicetat este mai mic și mai ușor decât dispozitivele handheld BlackBerry instrument de productivitate pentru profesioniștii mobili:

E-mail fără fir
BlackBerry 6210 este extensia perfectă pentru e-mail fără fir, care permite clienților să trimită și să primească e-mailuri, cu atașamente, rapid și ușor, utilizând tastatura completă QWERTY. Clienții T-Mobile pot accesa fără întârziere până la 10 conturi de poștă electronică corporativă sau personală, inclusiv ISP-uri populare, pentru a rămâne conectați atât la e-mail-urile de afaceri, cât și la cele personale pe aceleași dispozitive portabile. Arhitectura BlackBerry â € œpushâ € înseamnă că e-mail-ul este livrat automat pe dispozitivul portabil și utilizatorii primesc automat e-mailuri - nu este necesar nici un efort.

Telefon mobil
Funcționalitatea bogată în funcționalitatea telefonului dual-band încorporat permite clienților să efectueze și să primească apeluri în roaming în străinătate și să utilizeze funcții precum apel în așteptare, apeluri de conferință și redirecționarea apelurilor. BlackBerry 6210 poate fi păstrat în același mod ca un telefon mobil sau utilizând setul cu cască fără comenzi manuale, clienții pot scrie note sau pot accesa informații în timp ce vorbesc.

mesaj
Îmbunătățind comunicațiile transversale, BlackBerry 6210 suportă serviciul de mesaje scurte (SMS), permițând clienților să trimită mesaje text scurte care pot fi schimbate rapid între dispozitive fără fir fără fir fără a adăuga mesaje de poștă electronică în căsuța de e-mail. Tastatura QWERTY completă de pe BlackBerry 6210 este ideală pentru introducerea mesajelor SMS.

Organizator
Clienții se pot organiza cu calendarul complet, cu agendă, cu note de memorie și cu aplicații de liste de sarcini, care pot fi sincronizate cu computerul personal desktop pentru o maximă productivitate.

Integrarea aplicațiilor
BlackBerry 6210 oferă o integrare excepțională a software-ului, ceea ce înseamnă că clienții pot utiliza aceleași agende integrate și intrări pentru a accesa toate aplicațiile de e-mail, voce și SMS. În plus, utilizatorii BlackBerry 6210 pot chiar să facă clic pe o adresă de e-mail, un număr de telefon sau o adresă URL din interiorul unui mesaj e-mail pentru a compune automat un mesaj nou, pentru a apela un număr de telefon sau pentru a vă conecta la o adresă URL.

Extensibil
BlackBerry 6210 rulează pe platforma Java 2 Micro Edition (J2ME). Modulul modular de dezvoltare a aplicațiilor J2ME deschide dispozitivul portabil pentru o comunitate de dezvoltatori care dezvoltă și dezvoltă aplicații fără fir care pot extinde resursele back office către profesioniștii mobili.