TI anunță platforma WLAN IP Phone - Mobil - 2019

Anonim

Soluția complet integrată încorporează software-ul TI Voice over Internet Protocol (VoIP) și software-ul WLAN și siliciul, permițând dezvoltatorilor să valorifice expertiza companiei în bandă largă și fără fir, introducând rapid pe piață telefoanele WLAN IP pentru aplicații enterprise și rezidențiale.

Această tehnologie va permite telefoanelor mobile portabile pentru utilizarea pe rețelele WLAN, permițând utilizatorilor să se deplaseze într-un campus sau în casă. De asemenea, va permite utilizatorilor să primească e-mailuri și alte servicii de date pe telefonul WLAN IP, extinderea suplimentară a avantajelor costurilor și a confortului asociat serviciilor VoIP.

Ascom Wireless Solutions, lider de piață în terminalele de mobilitate a întreprinderilor din întreaga Europă, își extinde platforma de comunicații la fața locului cu tehnologia WLAN folosind soluția TNETV1600 a TI. "Activând în domeniul comunicării la fața locului de mulți ani, ne străduim întotdeauna să ne dezvoltăm soluțiile noi tehnologie. Combinația dintre VoIP și WLAN este o platformă foarte promițătoare pentru segmentele de piață țintă ", a declarat Ștefan Bramberg, CTO al Ascom Wireless Solutions. "Această colaborare între Ascom WS și TI va spori considerabil setul nostru de funcții și timpul necesar pentru lansarea de noi portabile.

Modelul TNETV1600, bazat pe arhitectura OMAP16xx (tm) eficientă din punct de vedere energetic, utilizat pe scară largă în telefoanele mobile, oferă economii de costuri, flexibilitate și gestionare a consumului de energie, pentru a permite dezvoltatorilor să construiască un telefon IP WLAN cu timp de vorbire și de așteptare comparabil cu telefoanele mobile. Soluția completă încorporează chipset-ul TNTW1230 WLAN al TI cu suport software pentru a îndeplini standardele existente și evolutive, și Telogy SoftwareTM de la TI pentru VoIP, cel mai important software de procesare a vocii din industrie, care susține transportul de voce de calitate a rețelei WLAN. Tehnologia TI suplimentară utilizată în proiectare include codecul TLV320AIC22C cu două canale, care integrează driverele pentru receptor și setul cu cască pe un singur cip și produsul TPS65010 de gestionare a alimentării, un IC complet integrat de gestionare a energiei / putere. TI continuă să implementeze în această platformă standarde și caracteristici de securitate pre-standard pentru a oferi comunicații complete și securizate Voice over WLAN.

"Cuplarea telefoniei în bandă largă cu mobilitatea prezintă economii enorme de costuri, flexibilitate și noi oportunități pentru consumatori care folosesc VoIP rezidențial", a spus Jeffrey A. Citron, președinte și CEO al Vonage. "De asemenea, călătorii de afaceri ale căror telefoane mobile nu lucrează în străinătate sau care plătesc taxe scumpe de roaming pot beneficia și de telefoane WLAN IP. În calitate de lider de piață în VoIP și WLAN, este de datoria TI să permită crearea acestor dispozitive portabile de ultimă generație bazate pe IP și suntem încântați să colaborăm îndeaproape cu aceștia pentru a lărgi impactul acestei tehnologii.

Pe măsură ce soluțiile VoIP continuă să evolueze, TI susține dezvoltatorii creând o gamă de produse care să permită portabilitatea în întreprindere și la domiciliu, menținând flexibilitatea fără cablu.