Chip TI pentru a fi utilizat în noile modele HP iPaq - Mobil - 2019

Anonim

Texas Instruments Incorporated a anunțat astăzi că noul HP iPAQ Pocket PC h4150 și iPAQ h4350 includ tehnologia TLI 802.11 wireless LAN (WLAN), Bluetooth cu un singur chip și pachetul Bluetooth / WLANcoexistence pentru conectivitate wireless de date. Folosind expertiza comunicațiilor fără fir a TI, noile iPAQ-uri permit consumatorilor să utilizeze simultan funcțiile Bluetooth și Wi-Fi® ale PDA-urilor, fără a sacrifica viața, dimensiunea sau costul bateriei. Utilizatorii pot să se sincronizeze cu laptopul lor utilizând Bluetooth în timp ce navighează pe Internet cu WLAN fără probleme de interferență, deoarece ambele tehnologii funcționează în banda de 2, 4 GHz.

Noile iPAQ-uri vor folosi soluția Bluetooth TFI BRF6100 cu o singură chip dezvoltată în tehnologia digitală CMOS RF și platforma mobilă 802.11b TNETW1100B, care utilizează tehnologia TI'sELP , care oferă o operație de alimentare ultra-scăzută pentru rețele fără fir. Pentru dispozitive portabile, cum ar fi PDA-uri, TI sa concentrat pe furnizarea de soluții de alimentare redusă pentru 802.11 și Bluetooth pentru a oferi conectivitate wireless de lungă durată și o durată maximă de viață a bateriilor pentru dispozitivele portabile ale consumatorilor.

"Convergența tehnologiilor de rețea fără fir este una dintre inițiativele strategice ale TI, deoarece ne străduim să furnizăm conectivitate de date în orice rețea utilizatorilor și utilizatorilor de afaceri. Pocket PCiPAQ-urile noi ale HP sunt primele PDA-uri care utilizează pachetul de coexistență Bluetooth / WLAN al companiei TI și oferă promisiunea conectivității wireless fără întreruperi pe mai multe rețele ", a declarat Marc Cetto, general manager al Unității de afaceri wireless pentru rețelele TI.

TI Pachetul de coexistență Bluetooth / WLAN este singura soluție care oferă producătorilor o putere redusă și o amprentă redusă pentru dispozitivul Bluetooth / WLAN complet. Nu are cerințe de izolare a antenei, ceea ce permite colaționarea ambelor soluții în dispozitivele portabile. Acest lucru este esențial pentru dispozitivele mobile, cum ar fi PDA-urile, deoarece co-locația radiourilor este inevitabilă.

"Furnizarea conectivității Wi-Fi și Bluetooth maximizează mobilitatea și productivitatea clienților noștri handheld", a declarat Rick Roesler, directorul marketingului de produse handheld de la HP. "Mărimea și capacitatea de gestionare a puterii de la TI au permis HP să livreze aceste avantaje într-un handheld care este elegant și rentabil și care maximizează durata de viață a bateriei".