Toshiba lansează noi handheld-uri - Mobil - 2019

Anonim

Seria Pocket PC e350 / e355 este acum disponibilă pentru $ 299, iar seria Pocket PC e750 / e755 fără fir este disponibilă pentru $ 499. Cu ajutorul software-ului Microsoft Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC, noile PDA-uri Toshiba oferă o mai mare mobilitate și productivitate cu noile aplicații media și divertisment, inclusiv Microsoft Windows Media Player 9 pentru Windows Mobile 2003, sincronizarea e-mail îmbunătățită și Wi-Fi® (IEEE 802.11b ) pentru detectarea conectivității fără fir pentru accesul convenabil la un hotspot public fără fir1. Sunt incluse și aplicații de productivitate familiare, cum ar fi Pocket Word, Pocket Excel și Pocket Outlook.

"Toshiba continuă să-și diversifice ofertele de PDA cu caracteristici pentru mediul corporativ și pentru consumatori, inclusiv conectivitate wireless, capacități sporite de extindere și o capacitate amplă de stocare", a declarat Oscar Koenders, vicepreședinte marketing marketing și planificare globală a produselor. "Software-ul Microsoft Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC-uri îmbunătățește experiența PDA prin încorporarea unor modalități mai bune de conectare wireless și de furnizare a unor noi aplicații multimedia pentru utilizatorii mobili".

"Software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC este o nouă platformă captivantă, menită să mențină conectarea utilizatorilor PDA și să le permită să se bucure de noi aplicații media, fie că sunt la birou sau pe drum", a declarat Juha Christensen, vicepreședinte corporativ al Divizia de dispozitive mobile de la Microsoft Corp. "Toshiba a îmbrățișat avantajele software-ului Windows Mobile 2003 cu noile sale dispozitive portabile, permițând clienților săi să maximizeze potențialul maxim al PDA-ului ca instrument de productivitate mobilă".

Seria Pocket PC e750 / e755
Prețul este de numai 499 USD și este conceput pentru utilizatorii de afaceri și consumatorii profesioniști, seria Pocket PC e750 / e755 are conectivitate wireless integrată Wi-Fi (IEEE 802.11b), permițând utilizatorilor să verifice mesajele e-mail și să vizualizeze fișierele dintr-un hotspot public sau alt dispozitiv wireless locations1. În completarea procesului Toshiba de a dezvolta noi aplicații de voce și date cu tehnologia wireless Wi-Fi (IEEE 802.11b), seria Pocket PC e750 / e755 include capabilități de voce prin IP (VoIP) printr-un set cu cască fără mâini opționale prin căștile / microfonul integrat jack (necesită software suplimentar și conectivitate la Internet).

Maximizarea gestionării stocării și a funcționalității de expansiune, seria Pocket PC e750 / e755 oferă 96 MB de memorie, din care 32MB este dedicată memorie flash NAND. Fișierele, aplicațiile critice sau programele stocate în memoria flash NAND vor rămâne intacte chiar dacă bateria dispozitivului va fi descărcată sau trebuie resetată. CompactFlash II și Secure Digital integrate