Treo 600 este disponibil acum de la Cingular - Mobil - 2019

Anonim

Telefonul inteligent Treo 600 combină perfect un telefon mobil și un organizator Palm OS® cu aplicații fără fir, cum ar fi e-mail, mesagerie text și navigare pe Internet, într-o singură mașină compactă.

Telefonul mondial quad-band (850/900/1800/1900 MHz) al smartphone-ului Treo 600 permite clienților să efectueze și să primească apeluri pe rețelele GSM / GPRS din întreaga lume. Treo 600 funcționează pe sistemul de operare Palm OS 5.2, oferind tot ceea ce aveți nevoie pentru a rămâne organizat, inclusiv calendar, lista de contacte, lista de sarcini și memo pad-ul. De asemenea, Palm OS permite clienților să profite de mii de aplicații existente, inclusiv jocuri, cititoare de documente de birou, aplicații multimedia și utilități valoroase atât pentru nevoile personale, cât și pentru cele de afaceri.

"Treo 600 permite clienților să profite din plin de rețeaua noastră GSM / GPRS", a declarat Marc Lefar, directorul departamentului de marketing, Cingular Wireless. "Puteți vorbi la telefon în timp ce vă verificați calendarul sau căutați un alt contact fără a trebui să terminați apelul telefonic. De asemenea, puteți utiliza tastatura QWERTY încorporată pentru a trimite un mesaj prietenos unui prieten sau pentru a scrie un e-mail unui coleg. Puteți face chiar și o fotografie cu camera VGA încorporată și în doar câțiva pași o puteți trimite unui alt telefon sau adresă de e-mail. Este un produs remarcabil care face cu adevărat totul. "

Telefonul smartphone Treo 600 oferă o soluție de email POP3 robustă și ușor de folosit și este preconfigurată cu setări pentru mai mulți ISP-uri populare sau utilizatorii pot configura smartphone-ul Treo 600 pentru a-și accesa propriile conturi POP3. În plus, o cameră VGA integrată funcționează cu serviciul de mesagerie multimedia (MMS) al companiei Cingular, care permite clienților să trimită / recepționeze imagini.

"Am optimizat Treo 600 pentru rețeaua GSM / GPRS a companiei Cingular, oferind clienților o combinație puternică de aplicații de voce și date într-un dispozitiv compact și ușor de folosit", a declarat Joe Sipher, vicepreședinte marketing și marketing al produselor palmOne. "Suntem foarte încântați să colaborăm cu Cingular Wireless, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din Statele Unite".

Telefonul smartphone Treo 600 are un ecran color tactil mare, cu un stylus încorporat. Integrarea cu grijă a butonului central de navigare cu cinci căi permite utilizatorului să parcurgă prin aplicații, meniuri și liste cu o singură operație. Tastatura QWERTY încorporată, din spate, a telefonului smartphone Treo 600 este excelentă pentru mesagerie, trebuie să aveți pentru mesaje SMS și e-mail POP3 și imbatabilă pentru efectuarea de apeluri telefonice. Cheile cu chei și textul mare fac intrarea textului extrem de ușoară și precisă. Clienții Cingular pot personaliza smartphone-ul Treo 600 cu o memorie adăugată, software sau conținut utilizând slotul de extensie pentru carduri SD sau cartele MultiMediaCard sau sincronizarea prin intermediul cablului HotSync (R).

Telefonul smartphone Treo 600 este disponibil astăzi în punctele de vânzare cu amănuntul Cingular Wireless și în canalele de vânzări B2B, precum și în selectarea dealerilor autorizați de vânzare cu amănuntul în majoritatea piețelor Cingular Wireless din întreaga Uniune. De asemenea, poate fi achiziționat online la www.handspring.com. Telefonul smartphone Treo 600 este de 499 USD atunci când este achiziționat cu un contract de serviciu de doi ani. Pentru mai multe detalii despre disponibilitatea și planurile de tarifare, vizitați www.cingular.com.