Utilizatorii US Mobile doresc descărcări de muzică - Mobil - 2019

Anonim

Deoarece transportatorii wireless din SUA se pregătesc să lanseze îmbunătățiri pentru ofertele lor de muzică mobilă, un recent Studiu privind mobilitatea consumatorilor de la In-Stat / MDR (//www.instat.com) constată că 11, 4% dintre abonații de telefonie mobilă din SUA sunt foarte sau foarte interesați să treacă dincolo de tonuri de apel de bază și achiziționarea mai multor servicii muzicale / audio pentru telefoanele lor fără fir, inclusiv muzică și conținut de știri / discuții disponibile ca conținut descărcat sau la cerere. Firma de cercetare a pieței de înaltă tehnologie consideră că, deși această multimedicare mobilă se află încă în stadiul de formare, abonații wireless care și-au exprimat interesul pentru muzica și audio-ul mobil sunt utilizatori de înaltă valoare cu caracteristici de cheltuieli demografice și wireless atractive.

"Serviciile muzicale și audio mobile din SUA încep să evolueze dincolo de sunetele familiare și tinute de tonuri de apel monofonice", a declarat Clint Wheelock, directorul grupului de cercetări wireless In-Stat / MDR. "În timp ce majoritatea abonaților wireless sunt familiarizați cu conceptul de personalizare a tonurilor de apel, conștientizarea serviciilor de muzică mobilă mai robustă este scăzută din cauza stării în curs de desfășurare a operațiunilor de transport. Cu toate acestea, odată cu intensificarea implementărilor operatorilor în 2004 și ulterior, gradul de conștientizare a consumatorilor și nivelurile de interes vor crește. Cu serviciile de date mobile care intră în mersul principal, multimedia wireless este una dintre următoarele mari zone de creștere pentru afacerea celulară. "

Studiul In-Stat / MDR a dezvăluit, de asemenea, următoarele despre cei care și-au exprimat interesul pentru muzică și audio mobile:

- Cel mai popular concept de serviciu este abilitatea de a descărca MP3 sau alte fișiere de muzică digitală direct pe telefoane fără fir, urmată îndeaproape de abilitatea de a asculta muzică streaming la cerere.

- Cheltuielile totale lunare pentru utilizatorii de muzică mobili sunt cu 14% mai mari decât baza generală de abonați.

- Este posibil să fie bărbați, tineri și să lucreze într-un rol profesional și sunt, de asemenea, mult mai probabil decât abonatul mediu fără fir să fie afro-american, hispanic sau asiatic american.

- Este cel mai probabil să fie abonați la T-Mobile și Sprint PCS.

Raportul "Cererea consumatorilor pentru servicii de muzică mobilă" (# IN0401658MCD) se bazează pe studiul privind mobilitatea consumatorilor în cadrul MDR și conține o imagine de ansamblu a interesului respondenților asupra potențialelor servicii muzicale și audio pentru telefoanele mobile. Rezultatele sunt analizate pe segmentul psihologic, alegerea purtătorului wireless, utilizarea altor produse de tehnologie acasă și modele de consum pentru conținut muzical / audio, inclusiv discuri compacte, cărți audio și radio. Raportul oferă, de asemenea, tabele detaliate care conțin profiluri de comportament demografice, profesionale și de cumpărare ale consumatorilor care și-au exprimat interesul de a achiziționa servicii muzicale / audio mobile și examinează interesul consumatorilor wireless în șase potențiale oferte de conținut muzical / audio mobil. Pentru mai multe informații despre acest raport, vizitați: //www.instat.com/catalog/Wcatalogue.asp?id=230 sau contactați Erin McKeighan la [email protected] sau 480-609-4551. Prețul raportului este de 2, 295 USD.