Verizon anunță telefonul cu cameră CDM-8900 - Mobil - 2019

Anonim

Modulul Get It Now CDM-8900 este un telefon compact (măsurând doar 3, 3 x 1, 6 x 0, 9 €) cu o cameră digitală și ecran color de 300 de pixeli, de înaltă rezoluție, încorporate. Acest receptor elegant are temporizator, control al luminozității și reflector de auto-portret. Clienții au acces la o fotografie cu telefonul cu cameră foto, introdu un număr de telefon Verizon Wireless sau orice altă adresă de e-mail și au trimis trimiterea pentru a partaja fotografia cu un alt client Verizon Wireless, orice adresă de e-mail sau album foto virtual.

Clienții au opțiunea de a plăti pentru fiecare mesaj ilustrat, 0, 25 RON pentru fiecare mesaj trimis sau primit, plus ora de difuzare sau selectați din mesajele ilustrate în pachet Pix Paks:

  • 2, 99 USD pe lună pentru 20 de mesaje și doar 0, 25 USD pentru fiecare mesaj suplimentar trimis sau primit, plus timpul de difuzare
  • 4, 99 USD pe lună pentru 40 de mesaje și doar 0, 25 USD pentru fiecare mesaj suplimentar trimis sau primit, plus timpul de difuzare

Pentru o perioadă limitată de timp, clienții se pot înscrie pentru două dintre cele mai populare selecții, TXT Messaging sau Picture Messaging, pentru accesul lunar de 4, 99 USD cu utilizare nelimitată până la data de 31 martie 2004. Clienții care aleg ambele vor fi taxați cu acces lunar de 7, 99 USD Economii lunare de 2.00 dolari prin 31 martie 2004.

De asemenea, clienții pot alege dintre peste o sută de aplicații care pot fi descărcate, variind de la tonuri de apel la jocuri la hărți și alte instrumente de productivitate de la Get It Now, mall-ul virtual Verizon Wireless. Cu ecranul său de culori 65K, TFT, care funcționează ca detector de gama, CDM-8900 are și 32 de tonuri de apel polifonice, un backlight albastru pentru tastatură și un serviciu de mesagerie scurtă în două sensuri (SMS).

"Telefonul nostru nou aparat de fotografiat CDM-8900 răspunde nevoilor stilului de viață mobil al zilelor noastre și oferă o soluție compactă, plină de performanță și fiabilă pentru aplicații personale și de afaceri", a declarat Phillip Christopher, președinte și CEO al ACC.

Audiovox CDM-8900 este oferit pentru 99, 99 USD după o reducere de 70 de dolari prin poștă electronică cu un acord de client de doi ani și este disponibilă în mai mult de 1 200 de magazine Verizon Wireless Communications, la locațiile RadioShack participante și pe Web la www.verizonwireless. com. Pentru mai multe informații despre mesajele imagine de la Verizon Wireless și pentru a vedea o demonstrație flash a serviciului, vizitați www.verizonwireless.com/getitnow.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3483