Verizon include conținut Microsoft - Mobil - 2019

Anonim

Serviciul, disponibil pentru 34, 95 dolari pe lună, include controlul parental Microsoft MSN 8, protecția împotriva virușilor și filtrele care reduc e-mail-urile nedorite, au declarat companiile în declarații. Verizon a început să vândă așa-numitul serviciu de abonat digital pe 28 aprilie, potrivit site-ului Web al companiei.

Microsoft și Verizon au împins înapoi data inițială inițială de la 31 martie pentru a detalia cum ar fi instalarea clientului. Microsoft a declarat în martie că lansarea mai lentă decât cea preconizată a serviciului său de internet rapid a afectat vânzările. Verizon, la fel ca și alte companii de telefonie locală, încearcă să ajungă la furnizorii de cablu, care vinde un tip competitiv de acces rapid la Web, care are de două ori mai mulți utilizatori.

Acțiunile companiei Verizon din New York au scăzut cu 11 cenți până la 37, 39 dolari la ora 16 la tranzacționarea compozită a Bursei de Valori din New York. Microsoft a scazut cu 22 de centi la 25, 99 dolari in tranzactionarea Bursei de Valori Nasdaq.

Verizon, care vinde apeluri locale în 29 de state din SUA, a declarat că abonații DSL vor putea să navigheze pe Internet fără fire sau cabluri care utilizează așa-numita tehnologie de fidelitate wireless la 150 de site-uri din New York City. Compania intenționează să înființeze 1 000 de locații din New York care să permită clienților să se conecteze pe Web într-un interval de 300 de picioare, a declarat Bruce Gordon, președintele grupului de magazine retail Verizon, într-un interviu.

DSL Breakeven

Verizon a declarat în martie că va face 46 de milioane sau 80% din liniile sale locale capabile să furnizeze acces la Internet de mare viteză, de la aproximativ două treimi din linii. Compania avea 1, 83 milioane de abonați DSL la sfârșitul primului trimestru. Afacerea nu va atinge pragul de lichiditate în ceea ce privește fluxul de numerar până în momentul în care va avea 3 milioane până la 3, 5 milioane de clienți, a afirmat vicepreședintele Lawrence Babbio.

Software-ul Microsoft MSN va fi trimis la noii abonați DSL al Verizon și la utilizatorii existenți care o solicită, a declarat purtătorul de cuvânt al Verizon, Eric Rabe.

"Avem prognoze destul de ambițioase pentru anul viitor", a declarat vicepreședintele MSN din America de Nord, Richard Bray, într-un interviu. "Căutăm ceva la sute de mii de niveluri sau în sus."

Pe 5 mai, acțiunile Comcast Corp., compania americană de televiziune prin cablu, au scăzut cu 3% din cauza îngrijorării că o reducere a prețului DSL de la 49, 90 dolari pe lună ar genera o bătălie de preț pentru clienții de Internet de mare viteză.

La sfârșitul anului 2002, companiile de cablu, inclusiv Comcast, aveau 11 milioane de utilizatori de bandă largă, comparativ cu 5 milioane de abonați DSL la companii de telefonie, potrivit cercetătorului Yankee Group.

Printre celelalte conținuturi Microsoft incluse în produsul DSL al Verizon este o enciclopedie și un instrument care permite clienților să creeze albume foto online, potrivit declarației.

Sursa: Boston Herald