Verizon & Lucent lansează serviciile de date EV-DO - Mobil - 2019

Anonim

Verizon Wireless oferă clienților săi întreprinderi servicii de date mobile de mare viteză care schimbă modul în care oamenii fac afaceri. Dezvoltat cu o gamă largă de utilizatori, rețeaua BroadbandAccessnetwork permite întreprinderilor mari, întreprinderilor mici și mijlocii și profesioniștilor mobili să desfășoare afaceri oricând, oriunde în zona de acoperire BroadbandAccess, printr-o conexiune sigură și reală de mare viteză, cu viteze tipice de descărcare a utilizatorilor de 300 de ori, 500 kilobiți pe secundă (kbps).

Rețeaua BroadbandAccess se bazează pe echipamente CDMA2000 1xEV-DO, software și servicii oferite în parte de Lucent Technologies.

Începând de luni, rețeaua BroadbandAccess va fi disponibilă în Atlanta; Austin, TX; Baltimore; Kansas City, KS / MO; Los Angeles; Miami / Fort Lauderdale, FL; Milwaukee; New York; Philadelphia; Tampa, FL și West Palm Beach, FL, în plus față de Washington, DC, San Diego și Las Vegas și 24 de aeroporturi de la coastă la coastă.

Lucent, unul dintre furnizorii de infrastructură de rețea primară ai Verizon Wireless, a declarat că este încântat să sprijine lansarea pe un număr semnificativ de noi piețe a echipamentelor, software-ului și serviciilor, precum și a datelor și cercetărilor care fac parte din programul Lucent's Market Advantage.

"Lucent a crezut de mult că datele mobile de mare viteză 3G ar aduce beneficii extraordinare întreprinderilor de toate dimensiunile", a declarat Lisa De Laurentis, vicepreședinte de vânzări la Lucent Technologies. "Felicităm Verizon Wireless la lansarea rețelei BroadbandAccess EV-DO pe aceste piețe. Cu serviciul disponibil pe piețe suplimentare, clienții companiei Verizon Wireless pot accesa o gamă largă de aplicații și se bucură de o productivitate sporită și de eficiență în operațiunile lor în timp ce se află în mișcare. "

BroadbandAccess permite clienților întreprinderii să acceseze informații atunci când sunt în afara biroului la viteze mai rapide decât cele oferite prin orice alt serviciu de date fără fir disponibil în comerț din Statele Unite. În cazul unor exploziri de transmisie de date de până la două megabiți pe secundă (Mbps), clienții BroadbandAccess pot descărca un atașament de e-mail Megabyte (de exemplu, o prezentare PowerPoint sau un fișier PDF mare) sau pot primi trei fotografii digitale 600 pixeli) în mai puțin de 30 de secunde. De asemenea, clienții pot utiliza acest serviciu de date de mare viteză pentru a vizualiza conținut grafic bogat, video, muzică și multe altele.

"Continuăm să ne bazăm pe strategia noastră de a oferi clienților de afaceri și clienților individuali rețele de voce și date superioare în Statele Unite", a declarat Dick Lynch, vicepreședinte executiv și director tehnic al Verizon Wireless. "Lucent a fost un furnizor de echipamente fiabile, ajutându-ne să implementăm BroadbandAccess și să extindem astăzi cea mai rapidă rețea wireless disponibilă în comerț."

Anul trecut, Verizon Wireless și Lucent au lucrat împreună la lansarea cu succes a serviciului BroadbandAccess în Washington, DC. În iulie 2004, Lucent și Verizon Wireless au anunțat un contract de hardware de la Lucent, de 5 miliarde USD, care permite companiei Verizon Wireless să crească acoperirea și capacitatea rețelei de date BroadbandAccess de mare viteză, bazată pe tehnologia CDMA2000 1xEV-DO, precum și a rețelei voce de generație următoare de generație viitoare.