Verizon oferă telefonul PDA Treo 600 de la palmOne - Mobil - 2019

Anonim

Verizon Wireless este singurul operator care oferă o soluție integrată de e-mail pe telefonul smartphone Treo 600, astfel încât e-mailurile trimise la PC-ul unui client vor fi trimise imediat la Treo 600.

Wireless Sync oferă sincronizarea constantă a e-mailului, a calendarului, a listei de contacte, a sarcinilor și multe altele. Wireless Sync pentru Treo 600 este un upgrade la versiunea anterioară a Verizon Wireless și include funcționalitate permanentă, sincronizare cu poșta electronică și integrarea a maximum trei conturi e-mail POP3 sau IMAP. Serviciul este compatibil cu Microsoft Outlook și Lotus Notes.

Treo 600 este un dispozitiv ideal pentru directorii de afaceri, combinând perfect un telefon mobil complet și un organizator Palm OS® cu aplicații de date wireless într-un dispozitiv compact și puternic. În timp ce Treo 600 este la fel de mic ca un telefon fără fir, cântărind doar 6.2 oz, hibridul telefonului / PDA are o tastatură completă QWERTY și un buton de navigare în cinci direcții. Treo 600 permite utilizatorilor să citească și să trimită e-mailuri și are, de asemenea, o cameră integrată. Cu software sau accesorii achiziționate separat, Treo 600 devine un player MP3 sau video. Dispozitivul poate fi utilizat cu serviciul de Internet de mare viteză NationalAccess, Verizon Wireless, cu viteze medii de transmisie de date între 60 și 80 de kilobiți pe secundă (Kbps), cu explozii de până la 144 Kbps.

"Premierul smartphone din industrie este acum disponibil pe cea mai mare rețea din Statele Unite", a declarat Ed Colligan, președintele palmOne. "Setul de caracteristici al modelului Treo 600 este perfect pentru forța de muncă mobilă de astăzi, unde comunicarea și productivitatea sunt importante."

"Clienții de afaceri sunt exigenți și depășim aceste cerințe cu introducerea Treo 600 cu Wireless Sync pe rețeaua Verizon Wireless", a declarat John Stratton, vicepreședinte și responsabil de marketing Verizon Wireless. "Designul simplu și puternic al lui Treo 600 - cuplat cu tehnologia Wireless Sync pentru accesul la minute prin e-mail - transformă Treo 600 într-un instrument de business puternic pentru profesioniștii mobili."

Wireless Sync utilizează Acceleratorul de e-mail Intellisync, parte integrantă a Intellisync Mobile Suite - soluție de e-mail, sincronizare, implementare și gestionare bazată pe server pentru întreprindere. Oferta inițială Wireless Sync este o soluție bazată pe desktop, oferind sincronizarea fără fir între spațiul de lucru al unui utilizator și dispozitivul fără fir. Versiunile viitoare vor include soluții pentru grupuri de lucru și servere, permițând accesul pentru sincronizarea fără fir pentru o întreagă întreprindere.

"Intellisync are placerea sa fie selectat ca furnizor de e-mail ales de Verizon Wireless pentru Treo 600", a declarat Clyde Foster, vicepresedinte al diviziei de vanzari Intellisync. Clienții treo 600 pot selecta dintr-un număr de planuri de voce și date Verizon Wireless care încep de la 24, 99 USD pentru o valoare de 5 MB de date atunci când sunt adăugate la un plan american de alegere de 35, 00 USD sau mai mult. Sincronizarea wireless este inclusă în fiecare plan de date pentru dispozitive PDA / Smartphone de la NationalAccess.

Treo 600 este disponibil pentru 449 dolari cu un acord de client de doi ani. Clienții pot achiziționa produsul Treo 600 la orice magazin de comunicații Verizon Wireless și pe Web la www.verizonwireless.com. Întreprinderile din întreaga lume pot contacta Verizon Wireless Business Specialist la serverele 800-VZW-4BIZ sau www.verizonwireless.com/b2c/businesssolutions.

Treo 600 este de asemenea disponibil pentru vânzare la www.palmone.com/verizonwireless sau la 1-800-881-7256.