Verizon lansează serviciul național 3G - Mobil - 2019

Anonim

Realizat de o rețea extinsă de generație a treia generație (3G), serviciul comercial BroadbandAccess, cu o viteză medie de utilizare de 300-500 kilobiți pe secundă (kbps), este prevăzut să fie disponibil în multe orașe importante din SUA Vara asta.

Denny Strigl, președinte și CEO al companiei Verizon Wireless, a declarat: "Verizon Wireless a câștigat reputația de furnizor de servicii wireless cel mai fiabil al țării, din cauza faptului că ne-am concentrat pe rețeaua noastră. Bazându-ne pe acest succes, oferim BroadbandAccess clienților noștri de afaceri și individuali care sunt pregătiți să treacă la următorul nivel de comunicații mobile: viteză extraordinară, conținut grafic bogat, video, muzică și multe altele. În anunțarea extinderii naționale a acestui nou serviciu interesant, ne angajăm să rămânem neobosiți în căutarea noastră de a furniza servicii de voce și date de cea mai înaltă calitate. "

Verizon Wireless 3G Beneficii de rețea
BroadbandAccess, cea mai rapidă tehnologie de comunicații fără fir la nivel regional disponibilă astăzi, se bazează pe tehnologia CDMA - o tehnologie digitală wireless dezvoltată comercial de QUALCOMM. Din octombrie 2003, BroadbandAccess a fost implementat cu succes în Washington DC cu Lucent Technologies, iar în San Diego cu Nortel Networks. Această rețea de date de mare viteză va fi disponibilă clienților din mediul de afaceri și clienților individuali începând cu vara anului 2004 pe porțiuni semnificative ale amprentei naționale Verizon Wireless, cu piețe suplimentare introduse până în anul 2005. Deoarece este compatibil înapoi - un avantaj distinct al utilizării Tehnologii CDMA - clienții care se deplasează în afara zonei BroadbandAccess cu un dispozitiv EV-DO vor trece fără probleme la rețeaua NationalAccess existente în Verizon Wireless, bazată pe tehnologia 1xRTT.

În plus față de programul său anual de investiții capitale pentru a construi capacitatea rețelei și acoperirea, compania se așteaptă să investească 1 miliard de dolari în următorii doi ani pentru a-și implementa tehnologia EV-DO la nivel național.

Succes inițial pentru comunicațiile wireless de bandă largă
"Ca prim purtător pentru lansarea comercială pe piața largă a serviciilor de date wireless în bandă largă pe piețele majore, am avut un mare succes. Clienții Verizon Wireless BroadbandAccess din Washington DC și San Diego ne-au spus că tehnologia și-a îmbunătățit productivitatea și capacitatea lor de a răspunde mai repede la nevoile clienților ", a declarat Dick Lynch, vicepreședinte executiv și director tehnic pentru Verizon Wireless. "Nu numai extinderea serviciului nostru de bandă largă va consolida poziția noastră de lider în domeniul inovării în domeniul comunicațiilor wireless, dar, mai important, va permite clienților noștri să beneficieze de acest serviciu de date de mare viteză chiar și în alte locuri."

Aplicații noi și îmbunătățite pentru clienți și clienți individuali
Mai târziu, clienții Verizon Wireless de pe multe piețe importante vor putea utiliza noile telefoane EV-DO și laptop-uri echipate cu carduri PC pentru a se bucura de multe noi posibilități distractive și vizuale. Ei vor putea experimenta aplicațiile Get It NowM în viteză de bandă largă, inclusiv jocuri cu mai mulți jucători, conținut muzical și video, mesaje video și alte aplicații multimedia.

Utilizând conexiunile VPN (Virtual Private Network), clienții întreprinderi pot utiliza BroadbandAccess ca extensie a rețelei locale LAN sau intranet, permițându-le să lucreze din orice locație din zona de acoperire BroadbandAccess, ca și cum ar fi în birou . BroadbandAccess, cu o viteză medie de utilizare de 300-500 kilobiți pe secundă (kbps), este ideală pentru descărcarea fișierelor și a informațiilor critice de afaceri care se află în spatele firewall-urilor corporative și pentru accesarea e-mail-urilor, intranet-urilor și Internetului. BroadbandAccess utilizează tehnologia CDMA EV-DO care are propria protecție și autentificare a datelor și este proiectată să colaboreze cu infrastructura IT și soluțiile de securitate existente ale afacerii.

"Accesul rapid, simplu, pe care BroadbandAccess îl furnizează, schimbă modul în care lumea corporațiilor vizualizează datele wireless. Nu numai că este ușor de utilizat, este ușor să se instaleze și să se mențină departamentele IT și necesită doar același nivel de asistență pentru clienți ca și accesul de mare viteză prin cablu ", a declarat Andrew Seybold, director în Outlook4Mobility și redactor-șef din perspectiva wireless a lui Andrew Seybold. "Consumatorii americani, care deja îmbrățișează telefoanele noi cu aparate foto, vor fi suflați de felul în care EV-DO își îmbogățește experiențele wireless. Imaginați-vă că puteți împărtăși clipuri video de ocazii speciale cu cei dragi la sute de mile distanță sau puteți participa la apeluri video cu oamenii importanți din viața noastră. Verizon Wireless este pe calea către echivalentul "graiului sfânt" în lumea de date fără fir. "

Întreprinderile din mediul de afaceri pot accesa informații atunci când sunt pe drum - în locațiile clienților, în locurile de muncă, în taxiuri sau pe trenuri - mai repede decât cu orice tehnologie concurențială. Cu o transmisie de date de până la 2 megabiți pe secundă (Mbps), clienții BroadbandAccess pot descărca un atașament de e-mail de 1 Megabyte (de exemplu o mică prezentare PowerPoint sau un fișier PDF mare) sau pot primi trei imagini digitale 600 pixeli) în mai puțin de 30 de secunde, ceea ce este de trei până la patru ori mai rapid decât utilizarea serviciului EDGE și chiar de zece ori mai rapid decât în ​​rețeaua GPRS a unui concurent.

Prețul furnizează o valoare
Serviciul de bandă largă accesibilă este tarifat la un tarif forfetar de 79, 99 USD, cu un contract de un an. Verizon Wireless oferă primul său dispozitiv BroadbandAccess, cardul Verizon Wireless PC 5220, care oferă și acces la rețeaua națională de date NationalAccess. Până la 31 martie 2004, clienții Verizon Wireless pot cumpăra cardul Verizon Wireless PC 5220 pentru 149, 99 dolari după rabatul de 100 de dolari, cu un acord de serviciu de doi ani. În lunile următoare, Verizon Wireless se așteaptă să ofere dispozitive suplimentare de bandă largă, inclusiv carduri suplimentare pentru PC, soluții modem pentru birou și o gamă largă de dispozitive mobile portabile, personalizate pentru a prezenta conținut video, muzică și alte materiale mai convenabile și mai accesibile serviciul wireless de mare viteză.

BroadbandAccess face parte din VZOffice, o suită de soluții de afaceri concepute pentru a satisface nevoile de conectivitate ale clienților de afaceri Verizon Wireless. VZOffice combină soluții complementare de comunicații de voce și date, incluzând NationalAccess, rețeaua națională de date a companiei care oferă acoperire pe scară largă și mobilitate la viteze comparabile cu dial-up la peste 230 de milioane de clienți potențiali și WiFiAccess, disponibil în ", inclusiv multe aeroporturi majore și hoteluri.

"Cu lansarea BroadbandAccess în regiunile Washington DC și San Diego, furnizăm în mod constant soluții personalizate, avansate din punct de vedere tehnologic, care răspund nevoilor clienților noștri de afaceri în ceea ce privește viteza, securitatea, acoperirea și fiabilitatea în ceea ce privește accesul wireless la date" a declarat John Stratton, vicepresedinte si director de marketing la Verizon Wireless. "Și ne-am angajat să facem acest serviciu de vârf la dispoziția clienților noștri în multe părți ale țării în acest an."

În octombrie 2003, Verizon Wireless a lansat EV-DO în Washington DC, care a inclus acoperire în Districtul Columbia, Reston și Alexandria, zonele VA și zona Rockville, MD. În San Diego, CA, acoperirea se extinde de la Oceanside la sud la Orașul Național și la est pentru a include Escondido, Poway și El Cajon.

Pentru mai multe informații despre serviciile de date BroadbandAccess și Verizon Wireless, vizitați www.verizonwireless.com.