ViewSonic V36 PDA a anunțat - Mobil - 2019

Anonim

Produsul acoperă ofertele companiei Pocket PC prin aducerea clienților la un produs PDA multimedia premium la un preț accesibil.

V36 utilizează procesorul Intel XScale 300 MHz pentru performanțe rapide și include 32MB de ROM și 64MB de SDRAM (36, 45 utilizatori accesibili) pentru a-și alimenta ecranul transflexiv de rezoluție de 320x240 de culoare plină de culoare de 3, 5 inch. Cu o greutate de aproximativ o jumătate de cm și o greutate de 4.8 oz, produsul extinde factorul de formă premiat al ViewSonic. De asemenea, împreună cu produsul este un cablu de sincronizare care permite actualizarea ușoară a PC-urilor utilizatorilor.

La un preț estimat de 329 USD, pe lângă faptul că oferă o experiență nelimitată în privința PDA, V36 oferă și capabilități multimedia cu o cameră digitală digitală de 300 K, care permite utilizatorilor să facă fotografii la rezoluții de până la 640 × 480. O baterie detașabilă litiu-ion permite o durată de utilizare extinsă prin opțiunea de a schimba sursa de alimentare fără a opri aparatul.

Funcționalitatea wireless este disponibilă prin achiziționarea noului card SDIO de intrare / ieșire securizată 802.11b Secure Digital de la ViewSonic. Doar mai mare decât dimensiunea unei miniaturi medii, cardul cântărește doar 15 uncii și va adăuga funcționalitatea wireless la ViewSonic Pocket PC V36 și va vinde pentru un MSRP de 129 USD.

"Împreună cu performanțele actuale ale prețului VS35 ale ViewSonic și cu produsele V37 concentrate pe întreprindere, V36 este dotat cu familia de Pocket PC de la ViewSonic", a declarat Marc McConnaughey, vicepreședinte senior, Visual Systems Group, ViewSonic Corp. " cardul SDIO nou, produsele V36 și V37 ale PDA de la ViewSonic aduc consumatorilor cea mai recentă tehnologie wireless la cele mai competitive puncte de preț.

"Software-ul Windows Mobile 2003 pentru Pocket PC oferă o experiență excelentă pentru conectivitate wireless, mesagerie și toate caracteristicile pe care oamenii le-au așteptat de la o companie precum ViewSonic", a declarat Juha Christensen, vicepreședinte al diviziei Mobile Devices din Microsoft Corp . "V36 adaugă valoare software-ului Windows Mobile 2003 prin aducerea utilizatorilor fotografii digitale și capabilități de utilizare extinsă."

ViewSonic Pocket PC-urile vor fi disponibile începând cu luna august prin intermediul resellerilor și comercianților cu amănuntul autorizați ViewSonic și sunt susținuți de o garanție limitată de un an pentru componente și forță de muncă. Este de asemenea disponibilă o garanție extinsă opțională de doi ani. ViewSonic oferă suport tehnic gratuit, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.