Virgin Mobile și Kyocera au prezentat telefonul K9 - Mobil - 2019

Anonim

K9 încorporează multe caracteristici, cum ar fi tonuri de apel Superphonic (sau muzică reală), conținut Comedy Central, ringul de salvare și conținut exclusiv de la * MTV - fără a menționa o lanternă încorporată.

"Suntem foarte incantati de K9. Acest telefon cu aspect bun ține într-adevăr premiul "Best in Show" pentru cei care se află pe piață pentru un telefon fără fir accesibil ", a declarat Howard Handler, directorul departamentului de marketing pentru Virgin Mobile USA. "Clienții noștri pot accesa funcțiile distractive ale lui Virgin Mobile și conținutul ucigașului la un preț atractiv."

K9 se bazează pe seria de telefoane Kyocera K400, cea mai bine vândută linie de telefoane fără fir. Dispunând de tonuri de apel muzicale reale, utilizatorii pot descărca și atribui tonuri de sonerie direct de pe telefoanele Virgin Mobile sau online la www.virginmobileusa.com și MTV.com, care sunt bogate și profunde, sunând mai mult ca muzica actuală decât sonerii polifonice de azi. În plus, K9 include funcții precum apelare vocală activată, calendare, ceas deșteptător și un director de contacte încorporat, precum și capabilități de joc și introducere text predictivă pentru introducerea rapidă a textului.

"Aprecierea puternică a Virgin Mobile cu serviciile sale Pay As You Go și furnizarea de către Kyocera a unor telefoane cool, relevante și accesibile continuă să lovească un loc dulce pentru piața tineretului", a declarat Don McGuire, vicepreședinte Global Marketing și North American Sales la Kyocera Wireless Corp. "Am colaborat cu Virgin Mobile încă de la lansarea serviciului și suntem hotărâți să continuăm să susținem creșterea acestuia, extindând produsele și serviciile oferite clienților săi. Noul K9, cu caracteristici suplimentare cum ar fi tonuri de apel muzicale descărcabile, va fi un plus de bun venit pentru linia puternică a Virgin Mobile. "

K9 va fi vândut prin intermediul partenerilor Virgin Mobile, printre care Amazon.com, Best Buy, CompUSA, Media Play, Rite-Aid, Safeway, Sam Goody, Magazine Sprint, Magazine Target, Wal * Mart, Virgin Megastores și librării colegiale. Acesta va fi de asemenea disponibil online la www.virginmobileusa.com și www.shop.mtv.com.

În plus față de Kyocera K9, Virgin Mobile vinde și Kyocera K7 Rave și Kyocera Slider V5 * MTV Edition. Virgin Mobile a fost primul operator care a oferit Slider-ul în America de Nord.