VROOM! BLUEDRONE ESTE O MAȘINĂ R / C PE CARE O CONDUCI CU TELEFONUL TĂU ANDROID - TECHCRUNCH - ANDROID - 2019

Anonim

De când eram o mașină, am avut o inimă specială în inima mea rezervată pentru mașinile R / C. Le-aș ruina de pe scări. Aș construi rampe terifiante și netede din blocurile LEGO și din carton. I-am înjunghiat în mod repetat în gleznele surorii mele mai mari și am prefăcut nevinovăție, învinovățindu-mi lipsa copilăroasă de coordonare a ochilor mâini (Amintește-mi să-mi cer scuze pentru sora mea că sunt un bastard mic.)

Singura mea problemă: Întotdeauna am pierdut întotdeauna controlorul de conducere. Serios - într-un fel am ajuns întotdeauna cu jumătate din ecuație; o cărămidă de mașină R / C așezată în tăcere, fără nici un fel de a fi spus unde și când să meargă *. Asta, sau controlorul nenorocit a fost în afara bateriilor.

BlueDrone este un proiect Kickstarter care urmărește să elimine acele telecomande care se deplasează fără sfârșit, înlocuindu-le

.

telefonul tău Android.

Conceptul probabil nu are nevoie de prea mult explicații: împerecheați telefonul Android cu mașina prin Bluetooth (de aici "Blue" Drone), apoi direcționați mașina cu comenzile de pe ecran încorporate într-o aplicație particularizată. Verificați videoclipul demo:

BlueDrone poate scoate aproximativ 3 ore de timp din 3 baterii AA și are o distanță de aproximativ 30 de picioare.

Ea devine un pic mai rece: prin atingerea capabilităților telefonului pentru a aduce trucuri noi în mix, aplicația personalizată va permite șoferului să utilizeze accelerometrul dispozitivului pentru a orienta ca o alternativă la roata de pe ecran. Probabil că va trebui să oferiți propria voastră revigorare a motorului / sunetelor scânteietoare ale anvelopei.

Ca și în cazul tuturor proiectelor Kickstarter, dacă acest lucru este sau nu este construit,toate se reduc la faptul dacă pot sau nu să ridice fondurile. Ei urmăresc să ridice o sumă de 200.000 de dolari, destul de autocolante, șocante, din care au ridicat puțin peste 1.200 de dolari în prima lor zi. Scăderea cu 59 $ în proiect vă oferă o mașină R / C proprie, cu alte valori ale angajamentelor oferind chestii ca tricouri, benzi de încheietura mâinii sau (dacă sunteți dispuși să plonjați o tonă de numerar) mai multe mașini și un telefon Android pentru a controla totul. Iată pagina lor de proiect.

Prima persoană care modifică acest lucru pentru a trage niște cochilii roșii în alte mașini R / C controlate cu Bluetooth câștigă dragostea și afecțiunea mea neobișnuită.

* În spate, îmi dau seama că sora mea probabil avea toți controlorii blocați într-un sertar undeva. Cred că nu o pot învinovăți.