Wave Industries livrează telefonul Bluetooth - Mobil - 2019

Anonim

CDP-24201, un sistem de date fără fir cu fir de 2, 4 GHz (CDP) pentru domiciliu, permite milioane de consumatori care accesează Internetul prin conectivitate Web fără fir prin conexiune wireless. Wave Industries livrează de asemenea adaptorul Wireless USB USB Wireless Olympia, o periferică USB utilizată pentru a crea o conexiune fără fir între un computer - inclusiv sistemele desktop - și telefonul CDP.

CDP permite consumatorilor să vorbească la telefon utilizând un set cu căști Bluetooth, în timp ce navighează fără fir pe Internet sau accesând e-mailuri de pe un laptop oriunde în casă - toate dintr-un singur telefon fără fir. Standardul Bluetooth v1.1 permite dispozitivelor să se conecteze fără fir la o distanță medie de 30 de picioare. Pentru a spori amploarea, Olympia CDP utilizează clasa 1, Bluetooth cu o putere mare, pentru a permite utilizatorilor să mențină o conexiune de la o distanță de până la 800 de picioare, cu o linie clară de vizibilitate sau de până la 150 de picioare într-o casă.

"CDP permite consumatorilor să îmbrățișeze rețelele wireless de acasă fără a trebui să cheltuiască sute de dolari pe echipamente complicate. Pentru acelasi pret ca si un telefon standard cu doua linii, consumatorii pot conecta PC-uri, laptop-uri si PDA-uri la CDP pentru a obtine accesul wireless la Internet in toata casa ", a spus Bruce Garfield, CEO Wave Industries Ltd. extinderea familiei noastre de produse de telecomunicații fără fir și oferindu-ne eforturile noastre de a dezavantaja consumatorii de cabluri și de linii telefonice ".

Utilizatorii pot extinde sistemul telefonic cu până la șapte telefoane suplimentare - toate dintr-o singură linie telefonică. Consumatorii fără acces în bandă largă pot obține conectivitate wireless prin intermediul modemului de date 56K v.90 încorporat în baza CDP, în loc să aibă nevoie de acces la o mufă telefonică.

Sistemul telefonic Olympia CDP-24201
CDP-24201 este un sistem telefonic extensibil, încărcat cu funcții de apel de vârf, pe care utilizatorii pot să le acceseze din mai multe zone ale casei de acasă sau din biroul de acasă. Stația de bază dotată cu funcții este un telefon cu două linii complet, cu un modem de date integrat 56K v.90, un difuzor și capacitatea de a interacționa cu până la șase telefoane suplimentare. Telefonul utilizează un spectru digital extins de 2, 4 GHz pentru a permite consumatorilor să adauge mai multe receptoare în sistem fără a avea nevoie de o linie telefonică separată sau de prize telefonice pentru fiecare receptor. De asemenea, consumatorii pot stoca până la 100 de numerele cele mai importante din stația de bază pentru apelare printr-o singură atingere - chiar și de la receptor.

Telefoanele sunt dotate cu un ecran LCD luxos și grafic și cu meniuri conduse de pictograme pentru o navigare ușoară, precum și un difuzor și un jack pentru căști. Telefoanele pot fi personalizate pentru fiecare utilizator individual cu tonuri de apel programabile, posibilitatea de a selecta limba de navigare afișată - engleză, germană, franceză sau spaniolă, cartele telefonice personale cu stocare pentru 40 de numere suplimentare în fiecare receptor și stocare pentru 20 de numere din ratat apelați și reapelați memoria.

CDP include, de asemenea, software-ul Olympia Dataphone Manager, care oferă o modalitate convenabilă de a organiza agenda telefonică și setările de configurare de pe telefoane și stația de bază. De asemenea, permite utilizatorilor să sincronizeze contactele stocate în aplicații precum Microsoft Outlook cu telefonul CDP. Noile caracteristici, cum ar fi limbile și tonurile de apel, vor fi disponibile pentru descărcare de pe site-ul Web, după ce vor fi disponibile.

Telefoane cu spectru de difuzare digitală de 2, 4 GHz și telefon de conferință fără fir Olympia CDP este cel mai nou produs dintr-o familie în creștere de produse de telecomunicații, care include deja trei sisteme de telefonie fără fir, de 2, 4 GHz, pentru telefoane mobile. Modelele includ:
 · Telefoane fără fir Olympia - OL2400: un telefon de 2, 4 GHz cu o singură linie, la prețul de 49, 95 USD.
 · Telefoane fără fir Olympia cu robot telefonic digital - OL2410: un telefon cu o singură linie de 2, 4 GHz, cu robot telefonic încorporat la prețul de 79, 95 USD.
· Telefoane fără fir Olympia - OL2420: un telefon folosit pentru a extinde sistemul de telefoane fără fir Olympia, la prețul de 39, 95 USD. Adăugați până la trei unități OL2420 suplimentare la unitatea de bază OL2400 cu o singură mufă de telefon. Receptoarele suplimentare pot fi de asemenea utilizate pentru conferință sau intercom cu alte persoane din sistem.
De asemenea, Wave a început să livreze telefoanele Olympia OL6010 Wireless Conference Phone, un sistem telefonic de conferințe fără fir de 799 USD, care transformă orice spațiu la o distanță de 150 de picioare de stația de bază a telefonului într-o sală de conferințe de primă clasă, fără firele de fire comune cu telefoanele standard de conferință.

Prețuri, disponibilitate și cerințe de sistem
Olympia CDP-24201 este la prețul de 199, 95 USD pentru stația de bază și pentru receptor și 79, 95 USD pentru fiecare receptor suplimentar (OL24200). Adaptorul fără fir Bluetooth USB OL24903 Bluetooth este de 79, 95 USD. Adaptorul CDP și adaptorul wireless sunt disponibile în pachet pentru suma de 249, 95 USD (OL24206). Stația de bază a telefonului este prevăzută cu un adaptor de ca, un cablu USB și un acumulator NiMH de 700 mAh. Telefoanele și accesoriile sunt disponibile la nivel național la Staples și Fry's Electronics, la magazinele regionale de vânzare cu amănuntul și prin intermediul cataloagelor Hello Direct și Lifestyle Fascination și Internet. Pentru informații despre vânzări, apelați (866) 537-0384 taxa gratuită sau prin intermediul Web la //www.olympiaphones.com/.

Poze și discuții pot fi găsite aici:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=3182