Wherify reduce prețul GPS Locator pentru copii - Mobil - 2019

Anonim

Această reducere specială de preț "înapoi la școală" este pentru GPS Locator pentru copii achiziționate și expediate începând de astăzi. "A fost întotdeauna o parte a strategiei noastre pe termen lung de a extinde soluția de siguranță a copiilor noștri inovatoare și a le face accesibile mai multor consumatori", a declarat Timothy Neher, președinte și CEO al companiei Wherify Wireless. "În calitate de companie, suntem acum în măsură să reducem prețul Localizatorului GPS pentru copii de la Wherify.

Aceste economii semnificative pentru consumatori ajung, de asemenea, într-un moment în care știm că părinții de astăzi ocupați caută din ce în ce mai mult costuri eficiente pentru a asigura siguranța copiilor lor ". Neher a adăugat că noul preț pentru GPS Locator pentru Copii" va afecta imediat achizițiile făcute online prin intermediul site-ului Wherify.com sau la sutele de distribuitori autorizați de la Wherify la nivel național. "Localizatorul GPS al lui Wherify pentru copii este diferit de orice serviciu bazat pe locație disponibil astăzi. Prin convergența Sistemului Global de Poziționare (GPS) și a tehnologiilor wireless digitale - în combinație cu tehnologia brevetată a lui Wherify - dispozitivul localizat în miniatură oferă o soluție de siguranță testată și dovedită, care oferă părinților liniște știind că își pot localiza copiii, 24 de ore o zi, șapte zile pe săptămână. Părinții, fie că sunt la serviciu, acasă sau călătoresc, pot folosi Internetul sau orice telefon pentru a-și identifica rapid locația copiilor în mai multe picioare, în aproximativ un minut. În caz de urgență, copilul sau părintele pot solicita un răspuns de urgență 911, iar poliția locală va fi expediată.

Localizatorul GPS Wherify este unic datorită integrării proprii a tehnologiei GPS și a tehnologiei wireless digitale, rezultând un dispozitiv de siguranță pentru copii, care oferă o soluție de siguranță rapidă, precisă, fiabilă și ușor de utilizat.
"Din perspectiva concurentei, anuntul de astazi marcheaza un alt pas indraznet pentru Wherify care va stimula cererea GPS Locator pentru copii si va accelera pozitia noastra de lider pe piata", a spus Neher. "Suntem foarte entuziasmați de noile prețuri pentru sezonul școlar. Aceasta va aduce beneficii clienților noștri și ne va permite să extindem linia noastră de produse și servicii de localizare pentru piața adulților și alte piețe verticale, cum ar fi corecțiile, aplicarea legii, redresarea automată și gestionarea flotei și urmărirea activelor. "Localizatorul GPS Wherify pentru copii oferite într-o varietate de culori pentru a face apel la copii. Produsul este vândut online prin intermediul site-ului Web al companiei Wherify.com sau printr-o rețea de produse electronice de consum,