Yahoo Messenger acum disponibil pe Verizon - Mobil - 2019

Anonim

Din comunicatul de presă:

Începând de astăzi, clienții Verizon Wireless își pot utiliza telefoanele fără fir pentru a accesa conturile lor pre-existente cu Yahoo! Messenger pentru a trimite și a primi mesaje instantanee. Folosind telefoanele sale Get It Now®, IMers poate să țină legătura cu prietenii și familia cu cele mai populare aplicații ale celor mai populare mesaje ale națiunii, chiar și atunci când sunt departe de computerele lor.

Verizon Wireless Mobile IM aduce experiența familiarizată cu PC-ul pe telefoanele mobile. Dezvoltat de Comverse, interfața utilizator full-color permite clienților: să vizualizeze, să actualizeze și să gestioneze Yahoo! Liste de prieteni Crearea cu ușurință a mesajelor utilizând simboluri și text predictiv Primiți mesaje instantanee, chiar dacă receptorul este închis Rămâneți conectat, fără să suportați taxele pentru timpul de antenă Țineți mai multe convorbiri chat Schimbarea stării de disponibilitate Blocați mesajele nedorite Obțineți ajutor pe ecran

"Verizon Wireless se angajează să ofere clienților noștri produse și servicii de cea mai bună calitate și suntem mândri că suntem singurul furnizor care susține toate cele trei aplicații IM majore", a declarat John Stratton, vicepreședinte și director de marketing pentru Verizon Wireless. "Adăugarea unui Yahoo extrem de popular Serviciul Messenger permite clienților noștri să extindă serviciile Yahoo! experiența de la computerele lor la telefoanele mobile și să rămână în contact cu prietenii lor virtual oriunde

Disponibilitate

Verizon Wireless Mobile IM este inițial disponibil pe telefonul cu camera LG VX6000. Clienții au nevoie de un cont IM existent la Yahoo! Messenger să utilizeze serviciul. De asemenea, clienții trebuie să descarce aplicația Mobile IM - în magazinul virtual Get It Now din secțiunea Ce este nou și apoi sub culoarul de cumpărături getMESSAGING - la telefoanele lor wireless. Dacă clienții au în prezent aplicația Mobile IM pe telefoanele fără fir, vor trebui să elimine aplicația și să descarce aplicația actualizată Mobile IM pentru a accesa Yahoo! Mesager. Pentru a elimina o aplicație existentă, utilizatorii selectați pur și simplu Setări din meniul Obțineți acum, selectați Gestionați aplicații, selectați Mesagerie mobilă și faceți clic pe Eliminați. Pentru a descărca actualizarea IM mobilă actualizată care include Yahoo! Messenger, clienții merg pur și simplu la magazinul virtual Get It Now și privesc în culoarul getMESSAGING pentru Mobile IM și urmează instrucțiunile. Pentru a vă înscrie pentru un Yahoo! Contul Messenger, clienții pot accesa //messenger.yahoo.com de pe PC-urile lor.

Prețuri

Mesajele instantanee primite și trimise sunt încărcate ca mesaj TXT. Clienții pot plăti în timp ce se deplasează pentru TXT Messaging, care este de doar 0, 02 USD pentru fiecare mesaj primit și 0, 10 $ pentru fiecare mesaj trimis sau pentru a selecta din planurile incluse pentru 2, 99 $ pe lună pentru 100 de mesaje, 4, 99 $ pe lună pentru 250 de mesaje și 9, 99 $ pe lună pentru 1, 000 de mesaje trimise sau primite.

Începând cu data de 9 mai 2004, clienții care se angajează pentru un plan de acces lunar de 4, 99 USD își pot dubla mesajele până la 500 de mesaje TXT până la data de 31 decembrie 2005. Clienții care doresc să selecteze un plan cu atât mesaje TXT cât și mesaje ilustrate pot alege atât pentru 7, 99 USD accesul lunar pentru 500 de mesaje TXT și 80 de mesaje ilustrate, o economie lunară de 2.00 USD până la data de 31 decembrie 2005.

Cu excepția timpului de antenă utilizat în timpul procesului de descărcare, nu există nicio taxă suplimentară pentru descărcarea aplicației Mobile IM. Descărcați taxele pentru aplicațiile Get It Now și aplicați tarifele pentru timpul de navigare, descărcarea și utilizarea anumitor aplicații. Clienții au nevoie de un telefon cu funcția Get It Now și de serviciul digital Verizon Wireless pentru a accesa magazinul virtual Get It Now.

Produsele și serviciile Verizon Wireless sunt disponibile în mai mult de 1, 200 de magazine de comunicații Verizon Wireless Communications, la locațiile RadioShack participante și pe Web la www.verizonwireless.com. Pentru mai multe informații despre mesajele imagine de la Verizon Wireless și pentru a vedea o demonstrație flash a serviciului, vizitați www.verizonwireless.com/getitnow.